Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszczuplająca bielizna

Polecane posty

Gość gość

po ciąży zostały mi na brzuchu fałdy których nijak nie mogę się pozbyć.... czy myśłicie że takie wyszczuplające body albo bielizna coś da? idę na wesele za tydzień a pod sukienką nic się nie ukryje....

Gość gość
no da da, tylko musisz dobry rozmiar sobie dobrac, bo jak będzie za małe albo za duże to tylko pogorszsysz sprawę.....

Gość gość
oczywiście,że da!!! radzę ci kupić takie ala body...ja mam takie na ramiączkach,ale bez nogawek.kupiłam sobie kiedyś takie majtki,które teoretycznie miały sie trzymać i nie zjeżdżać,ale w praktyce zsuwały mi się!także ramiączka super sprawa.radzę ci kupić w typowym sklepie z bielizną,bo masz możliwość przymiarki,nie kupujesz w ciemno!

po za tym nawet noszenie na co dzień takiej bielizny pomaga. Tak jak trzeba mieć dobrze dobrany stanik i majtki, które będą korygować naszą sylwetkę tak i dobrze dobrana bielizna wyszczuplająca zdziała cuda :)

Gość gość
ja kupiłam takie body w polo i jestem zaskoczona jak fajnie modeluje sylwetkę!!! wszystkie fałdy zniknęły i teraz mogę wrócić do bardziej obcisłych bluzek i sukienek:)

Gość gość
Autorko nie bądź zła,że pytam ale robisz w ogóle coś w tym kierunku aby pozbyć się tych fałdek?Bo nie bardzo rozumiem,że nijak nie możesz się ich pozbyć?

Gość gość
Po porodzie mialam majtki wyszczuplajace, ale pomogly tylko troche, gdyz w ciazy mialam brzuch wielki jak na trojaczki a z natury jestem szczupla i niska. No i zostala mi niewstapiona skora. Nosze teraz przez to dzinnsy z wysokim stanem i sztywne, innych spodni nie moge, tym bardziej z materialu, gdyz odznacza mi sie ta skora. pal licho wlasnie okragly wystajacy brzuszek, to bym mogla cwiczeniami zmienic albo udawac ze mam okres albo sie najadlam :P, ale to skora. Tez poszukalam sklepu z bielizna ciazowa i pociazowa, ale potem juz nawet majtki rozm. s byly za duze :( i nie korygowaly wygladu brzucha. Babka miala takie spodenki, zachwalala je, ze hej, ze dziewczyny jak uprawiaja sport to zakladaja, maks 3 godziny mozna je nosic, bo sa silnie uciskowe. No ale gdy przymierzylam eske, to wygladalam jak w normalnych spodenkach i skora sie odznaczala i tak. Babka pokazywala mi tez body, one owszem, tuszowaly brzuch, ale i zgniataly piersi (wersji dla posiadajacych duzy biust nie bylo). No i ja juz nie moge wystapis ani z bardzo obcislej bluzce ani sukience...

Gość gość
odpowiednia bielizna może zrobić dużą różnicę, zwłaszcza jeżeli zamierzasz założyć ciasną sukienkę, ja fajną bieliznę kupiłam w http://www.gdpoland.pl/