Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o pramolan

Polecane posty

Gość gość

czy ten lek może zapisać neurolog?

Gość gość
Tak, neurolog albo psychiatra:)

Gość gość
nikt nie wie???

Gość gość
Pramolan jest do kitu lepsze są leki z grupy antydepresantow Ssri np. Nexpram, lexapro itp:)

Gość gość
pramolan brałam 11 lat temu,więc mam świadomosć tego ,że przez ten czas weszły nowe leki,które są lepsze.Zobaczymy co lekarz powie.Mam stany z którymi sobie nie radze,lęki , ale niezbyt duże.No i dudni mi w głowie od jakiegoś czasu co jest dla mnie nie do zniesienia szczególnie jak zasypiam.

Gość gość
No to ja miałam tak samo i mi właśnie po nexpramie przeszło:)

Gość gość
Hejka. Też lekarz zapisał mi ten lek żebym brała doraźnie ale jeszcze nie brałam staram się przeczekać napady lęku. A lecze się Aciprex-em...

Gość gość
mam pytanie do gość o 14:24 z wczoraj-też miałaś dudnienie w głowie??? ja dopiero 20 października idę do neurologa,ale naprawdę nie wiem czy wytrwam do tego czasu.Dudnienie jest nie do zniesienia,dźwięk jakby samochód z odpalonym silnikiem na parkingu podziemnym,takie basowe dźwięki w głowie.Pewnie to krew dudni ,ale bardzo nieprzyjemny dźwięk ,wcześniej tego nie słyszałam ,boję się ,że to może jakiś guz.Oprócz tego miałam atak tężyczki choć wyniki krwi były dobre,jedynie potas mi trochę spadł,serce wali niemiarowo,ale kardiolog nie stwierdził wady.myślę ,że to podłoże nerwowe,tylko zastanawiam się czy neurolog może mi przepisać leki przeciw lękowe???

Gość gość
Neurolog może przepisać Ci leki przeciw lękowe jak najbardziej.