Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowaglowa

Farba do włosów tylko jaka??

Polecane posty

Gość kolorowaglowa

Hej Dziewczyny, Mam włosy w kolorze ciemnej wiśni, może w bordo wpadają... i 1 cm odrostów. Chciałabym wrócić do naturalnego koloru, ale czekać nie będę, dekoloryzacja też nie wchodzi w grę (nie wiem jak!) Mój naturalny kolor jest taki po prostu mysi, ale raczej ciemny mysi wpada w brąz. Nie widziałam go z 5 lat albo i więcej... więc ciężko mi opisać kolor. Proszę o radę jaką farbę, jakiej firmy i jaki kolor byle nie WYSZEDŁ CZARNY!

Gość kolorowaglowa
Czy ktoś ma jakiś pomysł?

Radziłabym udać się do fryzjera jeśli nie chcesz zniszczyć sobie włosów i nie żałować, że kolor wyszedł nie taki. Moja koleżanka próbowała wrócić do naturalnego koloru właśnie z takich ciemnych czerwonych/fioletowych włosów niestety nie mogła się pofarbować na jaśniejszy kolor. Wybrała farbę z górnej półki za 30/40 zł i pofarbowała się na ciemny brąz i wyszło to bardzo ładnie. Ale jak chcesz mieć blond nawet ciemny to tylko fryzjer. Powodzenia i napisz czy coś z tego wyszło? :)

Gość gość
Niestety, ja się nigdy nie farbowalam

Gość nacesphikann1979sdmhc
Radziłabym udać się do fryzjera jeśli nie chcesz zniszczyć sobie włosów i nie żałować, że kolor wyszedł nie taki. Moja koleżanka próbowała wrócić do naturalnego koloru właśnie z takich ciemnych czerwonych/fioletowych włosów niestety nie mogła się pofarbować na jaśniejszy kolor. Wybrała farbę z górnej półki za 30/40 zł i pofarbowała się na ciemny brąz i wyszło to bardzo ładnie. Ale jak chcesz mieć blond nawet ciemny to tylko fryzjer. Powodzenia i napisz czy coś z tego wyszło? Jasne http://ejurl.us/gRrT