Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudek

Kurde no i co teraz ?

Polecane posty

Gość rudek

Ale mam mieszane uczucia. Jestem w związku, długo już.. ale raczej nie jestem szczęśliwa, ale mniejsza o to... od roku pracuje ze mną taki fajny chłopaczek, zaprzyjaźniliśmy się, mamy wspólne zainteresowania i fajnie nam się rozmawia. Do tego jest przystojny i bardzo mnie pociąga. On jest singlem. Kiedyś, po pijaku napisałam mu smsa z propozycja seksu ale on odpisał że pogadamy w realu jednak do rozmowy nigdy nie doszło.. to działo się jakoś pół roku temu i wszystko toczyło się jak dawniej, ja nie zaczynałam tematu on też. Od 2 tygodni zauważyłam że on jakoś inaczej mnie traktuje, częsciej przytula, codziennie odwozi do domu. Czy on chce czegoś wiecej ode mnie czy ja wyolbrzymiam jego przyjaźń ?

Gość gość
srururututtu matki z drutu..kolczastego :P

Gość dobre sobie_
kolejna szanujaca sie polka ;) 'Czy on chce czegoś wiecej ode mnie czy ja wyolbrzymiam jego przyjaźń ?' przeciez juz wyszlas z propozycja sexu, wiec do subtelnych nie nalezysz. wal smialo, moze tym razem skorzysta.

Gość gość
"Szanujące" się jak ty dają na kiwnięcie palcem, więc nie jesteś ekspertem kto się szanuje ;)

Gość rudek
wiedziałam że odezwą sie świętojebliwe wieśniary co mężowi daja tylko pod kołdrą. Nie chce drugi raz wychodzić z inicjatywa.

Gość rudek
najlepiej to wychodzi z chłopczykami :D

Gość gość
Tylko wieśniary dają na kiwnięcie palcem i za free

Gość gość
dają? co to za rynsztokowy język, tu chodzi o obopólną satysfakcję :)

Gość rudek
Dać to ja Ci mogę prosto w twarz :) seks to fajna rzecz nie rozumiem dlaczego robicie z tego transakcje wiązana ślubem czy innym... prosiłam o rady co mam zrobić a nie o gadki umoralniające bo takie już na mnie nie działająm A tak BTW to ja kiwam palcem do niego a nie on na mnie :D a ten dopisek "za darmo" świadczy o tym że ty byś dała tylko za hajs