Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duży mięśniak POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc, każą mi usunąć macicę, nie mogę sobie tego wyobrazić, to dla mnie szok.

Gość gość
Idź do innego lekarza i pros go o to żeby spróbował znaleźć inne rozwiązanie

Gość gość
Już byłam u trzech. To samo mówią. Może są jakieś naturalne sposoby? Nie mogę znieść takiej myśli.

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
No właśnie lekarze mówią, że już mam dzieci, to macica nie potrzebna... Dla mnie to jakieś dziwne podejście, kobieta bez narządów kobiecych? Nie dociera to do mnie.

Gość gość
A po cholerę ci macica skoro masz już dzieci?

Gość gość
To cycki też w sumie nie potrzebne...

Gość gość
mialam miesniaki,krwawilam miesiac,zostal pobrany wycinek okazalo sie ze nie byly grozne.Tez mialam propozycje usuniecia,nie poddalam sie operacji.Przy wczesniejszej menopauzie zasuszyly sie .Juz o nich zapomialam .

Gość gość
Kochana jak ci poprali ten wycinek i jak duże te mięśniaki były?

Gość gość
Ja np mam miesniak 10cm.10 lat temu kazali usuwac, a ja go mam caly czas.tylko ze 3 lata nie bylam u gina czas sie wybrać

Gość gość
Mój 15 cm. Ostatnio w czerwcu 2013 byłam w szpitalu, bo okres się przedłużał i umówiłam się z moim ginekologiem, że za m-c na usunięcie macicy i do tej pory się nie pokazałam. Znajomi mówią, że jestem nie normalna, wiem, ale nie chcę się tak okaleczyć, straszą mnie, że będzie za późno.

Gość gość
pij 3 razy dziennie napar z krwawnika i skrzypu. Ziola kupisz w aptece. Poczytaj w necie, to dziala

Gość gość
pij 3 razy dziennie napar z krwawnika i skrzypu. Ziola kupisz w aptece. Poczytaj w necie, to dziala

Gość gość
piję już rok + przywrotnik+jasnota biała+len+ okłady z oleju rycynowego i nic...

Jezeli nie chcesz umrzec, to poddaj siè tej operacji. Twojej macicy nie widac, a uratujesz zycie. Ludzie mają powycinane rózne narządy i zyją. Taaa, przy takim mièsniaku pomogą ci ziółka...

Jesli byłas u trzech lekarzy, którzy potwierdzili diagnozè, to......kafe ci nie pomoze.

Gość gość
mięśniaki nie złośliwieją tyle dobrze to są neo łagodne. Ale nie wiem co ci poradzić, bo bez macicy to tak dziwnie. Chyba zaufaj lekarzom, po co ci macica, jak już dzieci nie chcesz mieć, chyba że chcesz??? nawet nie zauważysz że nie masz macicy to wszystko siedzi w psychice, nie mysl tak o tym, macica nie świadczy o byciu kobietą, poza tym, sama macica też żadnych kobiecych hormonów nie wytwarza bo robią to jajniki, więc macica nie jest potrzebna. Ja zwykle ufam lekarzom, więc wycinaj lepiej i nie rozmyslaj tak o tym bo to psychika ci nawala.