Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dave87

Poznanie przez FB

Polecane posty

Gość Dave87

Witam. Tak jak w temacie poznalem przepiekna kobiete na FB. W sumie to ona zaczepila mnie;) I to w najlepszym momencie gdzy staralem sie pozbierac po 6 letnim zwiazku z ktorego mam synka. Krotko I na temat: wyjechalem za granice dla polepszenia naszej sytuacji materialnej no I okazalo sie ze po 2 miesiacach od mojego wyjazdu zostalem zdradzony. Kurcze troche chaotycznie :P wracajac do tematu Poznanej Kobiety. Rozmawiamy ze soba duzo. Codziennie staramy sie ze soba rozmawiac. Dogadujemy sie swietnie jakbysmy znali sie od zawsze.Pomoglammi sie pozbierac po tym ciosie w serce. Ona wyznala mi, ze cos do mnie czuje ;) mamy sie spotkac w listopadzie bo wtedy zjezdzam na tydzien do kraju. Zaproponowala mi wspolny wyjazd na ala wczasy. Wiemy jak wygladamy zeby nie bylo niedomowien. Za to ja mam obawy czy rzeczywiscie jej sie spodobam gdy sie zobaczymy. Boje sie, kolejnego rozczarowania I to ze moje zaangazowanie bedzie bezowocne. Co wy sadzicie o takiej sytuacji. Nie bede udawal, ze mi nie zalezy na niej bo teraz to ona jest motorkiem, ktory napedza mnoe do dzialania. Jak dobrze wypasc w jej oczach. Pozdrawiam I przepraszam za bledy ale na telefonie nie da sie pisac :P

Gość gość
badz soba, enjoy!