Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana234

jestem załamana poradzcie

Polecane posty

Gość liliana234

byłam w związku po 2 latach zaszłam w ciązę i tu się zaczęła gehenna partner powiedział że go w robiłam:( zostawił mnie w ciązy po urodzeniu małeo przez miesiąc nie dawał znaku życia potem się pojawił i obiecał ze się poprawi zamieszzkalismy znowu razem rok wojen w ogóle się malutkim nie zajmował co wypił to słowa ze nie powinno go być po kolejnych takich słowach nie wytrzymałam i zrobiłam mu awanture wyrzucił mnie z malutkim z domu do malutkiego wpada teraz na 15 minut kiedy chce mniej więcej raz na 2-3 tyg mały to przezywa płacze biję się w głowę czy zakazac mu widzeń?

Gość gość
to jakiś psychopata nie widziałaś że z nim jest coś nie tak? poradz się psychologa co robić

Gość gość
kobiety dlaczego wy tak sobie komplikujecie życie? dlaczego dajecie sie tak traktować? on się nie zmieni! pewnie kilka czułych słówek i znów byś do niego wróciła. Tylko przedłużasz to wszystko. Odetnij się od tego faceta! zacznij od początku! jesli dziecku nie sprawiają kontakty z nim radości, jeśli go nie kocha to niech nie przychodzi wcale! co to za wizyta 15 min?

Gość gość
właśnie że dziecko chce tatusia i sama nie wiem co poradzić. Na pewno nie pomaga to w rozwoju dziecka że tatuś wpada jak na dworzec potrzebuje kochającego wspierającego ojca a nie takie coś dziecka mi żal bo teraz sie przecież to dziecko malutkie rozwija.

Gość gość
ja bym z takim ojcem urwała kontakty!

Gość liliana234
Absolutnie bym nie wróciła teraz mi chodzi tylko o syna mam dylemat czy zakazac mu takich spotkań bo to małego psychicznie męczy, a z 2 strony wiem ze ojciec ma prawo widywać się z dzieckiem

Gość liliana234
myśle że tak będzie dla małego lepiej:(