Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykalam sie z Facetami na sex bez zobowiazan,bo nie chce zwiazku ,..

Polecane posty

Gość gość

Spotykalam sie z facetami na sex,bo zwiazku na razie nie chce ,ale sexu czasami potrzebuje ,ale nigdy nic z tego nie mialam...Brali i nic z siebie ,nawet nie zapraszali gdzies do restauracji itp.. :(

Gość gość
Zacznij to robic zawodowo za pieniadze.Przyjemne z porzytecznym

Gość gość
Chyba zle szukałaś ;) mam dokładnie tak samo, tez nie chce związku tylko seksu, po wstępnej selekcji wybrałam jednego faceta, strzał w dziesiątkę, a takiego seksu jak z nim nie miałam z NIKIM! Jest bosko, on nalega czasami na jakąś restaurację, cokolwiek w tym typie ale ja tego nie potrzebuje. Musisz rozważniej wybierac

Gość gość
Najgorsza GLUPOTA Kobiet ,to nie wymagac nic od faceta !! wtedy facet mysli ze jestes glupia naiwna i korzysta ile wlezie i nie szanuje,bo ma za darmo,a do dzifek chodzi i placi za to i jeszcze ma wiekszy szacunek do takiej prosyttuki,niz do kobiety ktora nie wymaga-daje za darmo...Niestety taka prawda

Gość gość
Bo sie tylko na seks umawialam to co myślisz ze cie zaprosza? Nie lepiej zaproponować sponsoring? Facet bedzie ci dawał kasę, kupował ci rzeczy za seks.

Gość gość
A na czym polega sponsoring ? i jakie zasady z takim facetem ustalic i na co uwazac ?

Gość gość
Poszukaj w necie co to jest sponsoring. Ja nie wiem bo mam jednego faceta i wiecej nie potrzebuje. Ale generalnie chodzi o to ze wszyscy myślą ze jesteście w związku a tak na prawde chodzi to ie o kasę a jemu o seks, wiec to musi byc bardziej dziwny gość, ty musisz dobrze wyglądać, a on cie bedzie zawsze brał na rożne imprezki. Ale na wierność nie licz,

Gość gość
`Nie nie chce zwiazku,nie chce sie zakochac,ale dosyc juz mam poprostu tego wykorzystywania !! dzifka to placa ,a ode mnie chca za darmo,a tez mi sie nie przelewa,nie mam na nowe ciuchy itp blyskotki kobiece... :( :(

Gość gość
bos glupia...

Gość gość
No wlasnie,..