Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boję się rozebrać przed facetem

Polecane posty

Gość gość
może nie to, że ja mu życie truję i marudzę ale w żartach często mu mówię, ze nie chciałby mnie zobaczyć nago itp. no ale to żarty...on się z tego śmieje ;) w ogóle to sobie też nie wyobrażam jak on miałby pieścić moje piersi tak całkiem nagie...one są takie niewielkie a jego ręce takie duże :P zastanawiam się co on musi czuć gdy dotyka moich piersi (na razie tylko przez ubranie)

żarty są dobre ale od czasu do czasu, jak cały czas żartujesz jaka jesteś beznadziejna to widać że to nie żart

Gość gość
rozczaruje? :D:D:D panie M

Gość gość
mój facet jest cudowny i całkowicie mnie akceptuje :) mówi, co mu się podoba i wgl :) ja się wgl nie wstydzę dodaje mi odwagi tymi komplementami ;) i wiem że nie mam się czego obawiać. nikt idealny nie jest i myślę że on też ma jakieś kompleksy, wiec nie martw się :)

Gość gość
nie chodzi o smianie sie non stop, a pokazanie ze akceptujesz siebie taką jaka jestes (co oczywiscie jest najtrudniejsze). a skóra na piersiach różni się jakoś od skóry na ramionach, karku, posladkach? on tak samo będzie czuć kiedy bedzie cie dotykac, by sprawic ci przyjemnosc

Gość Baletkaaa
Wstydzisz sie rozebrać, rozmawiać z nim o kompleksach, co to w ogole za związek? Oglądacie razem filmy i macacie sie przez ubranie? :D

Gość gość
co sie czepiasz. oni są razem dopiero od miesiąca i obejrzeli razem już cztery filmy.

Gość gość
nie rozumiem jak mozna sie i wstydzic, przecież przy seksie łachy same leca :P

Gość gość
no może i tak, że jak zrobi się już tak bardzo gorąco to mi te wszystkie kompleksy gdzieś się podzieją :P no ale już tak mam, że muszę szukać dziury w całym :)

Gość gość
małe piersi są spoko ;)

Gość gość
Jeżeli kocha patrzy na Ciebie inaczej niż Ty widzisz siebie ;) Wiem Sprawdzone "Jesteś piękna" tak mówi kiedy mnie widzi... a ja zastanawiam się co brał :P

Gość gość
na walkę z cellulitem i rozstępami nie jest u ciebie za późno. Tez miałam ten problem, z wstydziłam się swojego ciała. Bałam się rozebrać na basenie, na plaży i przy chłopaku. Nic nie pomagało. Wydawałam majątek na drogie kremy, bezskutecznie. Poczytałam na ten temat w Internecie i znalazłam gabinet dermatologicznym w którym profesjonalnie leczone są tego typu defekty skóry. Byłam kilka razy na leczeniu rozstępów falami radiowymi w gabinecie http://www.doktorafrykanska.pl/. Moje ciało teraz jest piękne. Na szczęście ta nowoczesna kuracja mi pomogła. A ja w końcu się nie krępuje swojego ciała.

Gość gość
Ja z kolei przed kobietom :)