Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lezczynianka

szpital w LESZNIE, rodził ktoś?

Polecane posty

Gość lezczynianka

co możecie o tym szpitalu powiedzieć?

Gość gość
mogę powiedzieć tylko tyle, że dużo kobiet ucieka do Śremu. U nas są lepsze warunki i opieka bardzo fajna. Na Śrem nie mogę narzekać.

Gość gość
ok, dzięki a według referencyjności to jaką kategorię ma ten szpital w Sremie Chodzi mi o patologię ciązy i noworodka

Gość gość
Ja lezalam w ciazy i w Lesznie i w Śremie- opieka byla podobna ale warunki są o wiele lepsze w Lesznie ( chodzi mi o wyglad sal, łazienki i wyżywienie) Zdecydowałam się na poród rodziny w Lesznie i nie żałuję choc skończył sie cc. Opiekę po zabiegu miałam bardzo dobrą podawali mi dość mocne leki p.bólowe tak, że jak już wstałam mogłam bez wiekszego problemu zająć się córeczką.W Lesznie nie podają niestety znieczulenia zewnatrzoponowego podcza porodu sn z tego co słyszałam w Śremie tak. Zależy tez na jaką położną i lekarza trafisz. Moja pierwsza położna była cudowna anioł wrecz, ale jak byla zmiana bo tamta juz skończyła prace to dostalam wredna babę która mi wspierała że mnie wcale tak mocno nie boli a mialam okropne bole krzyżowe bo ona tez rodziła i wie jak to jest. Na szczęście po cc juz jej wiecej nie widziałam.

Gość gość
nie polecam leszczyńskiego szpitala to jest rzeźna straszna, rodziłam tam dwa lata temu cała ciąża wzorowa. Nie mogłam urodzić przez 6 godzin gdy zadecydowano o cc było już za późno dziecko urodziło się niedotlenione i żyło tylko dwa dni :( tak mnie nacięli, że pękłam aż do o***tu, a położne w czasie porodu jeszcze mnie opierdzielały i serwowały głupie docinki np. Ale się pani drze!!! ciekawe czy jak dawała to też się tak darła :o banda idiotów, syf i chamstwo. Winnych oczywiście nie ma chodzimy w tej sprawie od Annasza do Kajfasza, wszyscy się kryją, nikt nic nie wie i ogólnie nic się nie stało :( :( mam nadzieję, że tego lekarza i położne spotka kiedyś podobna tragedia z czyjejś głupoty tego im życzę! życzę im tego co mi zgotowali! mozecie mówić o mnie co chcecie ale życzę im z calego serca najgorzej nie zmienię tego, nie umiem.

Gość gość
Jak nazywal sie ten lekarz i polozna/