Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namiętnie śledzę profile innych ludzi na fb i zazdroszcze im wszystkiego

Polecane posty

Gość gość

mimo tego, że to oni mogliby zazdroscić mi :o mam wszystko o czym normalni ludzie marzą. A jednak śledzę ludzi, ich profile i jakos mi tęskno do ich życia :o jestem nienormalna.

Gość tancerka flameco
widocznie nie masz wszystkiego a zastanawialas/es si8e kiedykolwiek CZEGO ci brak?

nie jesteś nienormalna, każdemu czasami się zdarza zazdrościć komuś czegoś, co innego jesli to przeradza się w swojego rodzaju obsesję... moja rada jest taka: skup się na swoim życiu i zapełnij sobie czas podczas dnia (pracą lub jakimś hobby) tak, żeby nawet nie mieć czasu na śledzenie kogoś na fejsie. Albo po prostu skasuj konto : )

Gość gość
Albo siedź z nami na kafeterii :)

Gość gość
tak, brakuje mi tego, ze nie wiem km jestem. mam przypadkowe wykształcenie, przypadkową prace, w ogole moje życie to przypadek mam wrażenie. U innych wszystko jest takie zaplanowane, przemyślane, konsekwentne.. A u mnie? A ja?

Gość Martusieńka
Porównywanie się z innymi to idealny sposób żeby się skutecznie unieszczęśliwiać. Po co Ci to ? Każdy jest inny i potrzebuje do szczescia innych rzeczy. Naucz się cenić to co masz bo możesz bardzo szybko to stracić - nic nie mamy na wieczność więc ciesz się tym co masz póki czas ...

Nie uprawiaj peerelowskiego myslenia w swojej głowie, ze wszyscy jestesmy tacy sami. Nie, kazdy jest wyjątkowy, niepowtarzalny, i jego zycie tez.

Gość a mi to wisi
Taką masz mentalnośc. Jesteś z tych, co żyją nie dla siebie a dla opinii innych. Takich ludzi jest wielu a nawet większość. Dla mnie to zwyczajny motłoch niewybijający się nigdy ponad przeciętność. Takie szare maszy które są powoływane do życie, pożyją, pozatruwają atmosferę i odchodzą a na ich miejsce rodzą się nowi do zasmrodzania atmosfery. Wybitne jednostki rodzą się może 2-3 na pokolenie, potem są ludzie ponadprzeciętni z moralnością nadludzi a reszta to szambo które musi istnieć, bo ziemia jest w stanie wyprodukować, jak na razie, dość żywności. Tyle

Gość gość
często ludzie na fejsie kreują swój wizerunek który niewiele ma wspólnego z rzeczywistością