Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ma ktoś do odsprzedania wyprawkę dla noworodka

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o ciuszki na zimę. termin mam na koniec listopada. Płci dziecka nie znamy bo chcemy niespodziankę, ale na 90% to dziewczynka:)

Gość gość
jak plci nie znacie,ale to na 100 % dziewczynka? ?

Gość gość
przepraszam: na 90 % *

Gość gość
A z jakiej części Polski jesteś? Chciałabyś ciuszki unisex czy dla dziewczynki? Ja mam trochę ciuszków-zostało mi po córce-body,pajace,bluzki itp. Mam też jeden kombinezon. Rzeczy są w dobrym b. dobrym stanie.

Gość gość
Jestem z okolic Wrocławia, wole ciuszki w neutralnych kolorach:) a co do tego ze na 90% dziewczynka to mam takie przeczucie i na zadnym zdjeciu USG nic nie dojrzeliśmy:)

Gość gość
To niestety ja mam typowe ciuszki dla dziewczynki..

Gość gość
a moze wsród nich sa jakies neutralne ciuchy, albo ktos inny ma cos do zaoferowania??

Gość gość
Mam fajny kombinezon na rozm. 62 czyli akurat na zimę i początek wiosny dla Twojej córci. W zestawie są rękawiczki i ocieplacze na nóżki (takie jakby buciki). Kupiłam go w Tup-Tup za 120zł, sprzedam za 35 z wysyłką (stan bardzo dobry, właściwie idealny) :)

Gość gość
a jest możliwość, żebyś przesłała zdjęcia?? moze masz tez jakies inne rzeczy?

Gość gość
Napisz do mnie maila: macpl@o2.pl , wyślę Ci zdjęcia, nie ma problemu :)

Gość gość
Nie kupuj za 35 zl komninezonu roz 62! Dzieci zazwyczaj maja 55-60 cm i kombinezon 62 jest dobry max miesiac. Jakbys rodzila w styczniu to jeszcze ok ale ja rodzilam 15 listopada corka miala 55cm kupilam 68 i na poczatku byl duzy ale szczerzd bylo mi wygodniej bo takie malensteo bylo wygodniej ubrac w luzny. A byl dobry do kwietnia. Po co kase wydawac jak pierwszt miesiac w listopadzie moE byc paskudna pogoda i za czesto nie wyjdziesz a dziecko wyrosnie

Gość gość
nie ma to jak dziecko w mega za wielkim kombinezonie eh;/ oszczednosc

Gość gość
moja córka urodziła sie w wymirach 3300 i 52 cm i w kombinezonie 56cm chodziła 2 miesiace!! takze to niekoniecznie prawda co piszerz

Gość gość
weż pod uwage że przez pierwsze tygodnie dziecko jest jeszcze przykurczone, więc w 68 nie widać dziecka

Gość gość
Mam 3miesięcznego ale synka.mam dużo ciuszków do odsprzedania już bo szybko wyrasta, niektórych wcale na sobie nie miał bo duży się urodził lub miał raz ubrane.

Gość gość
Oj ale Wrocław? ciuszków mam mega dużo bo mam mega świra na punkcie synka więc nawet gdybym wysyłała ci to razem są ciężkie więc więcej za przesyłkę zabulisz niż za same ciuszki. Bez sensu. Ja jestem z północy kraju...