Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęknięta prezerwatywa.

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, podczas stosunku w mój czwarty dzień okresu kochaliśmy się z chłopakiem. Podczas stosunku pękła nam prezerwatywa, ale niestety zuważyliśmy to na końcu, kiedy doszło do wytrysku we mnie. Na drugi dzień pojechałam od razu do ginekologa po tabletkę 72h po, Escapelle. Dzisiaj, dwa dni po okresie zauważyłam krwawienie z pochwy, nieustające. Czy istenieje taka możliwość, że zaszłam w ciążę? Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
po zazyciu takiej tabletki występuje np krwawienie

Gość gość
w ulotce jest napisane, że 1 kobieta na 10 może doświadczyć krwawienia niezwiązanego z miesiączką, no ale przecież to stosunkowo nie dużo i nie musi dotyczyć akurat mnie.. bardzo się stresuję.

Gość gość
jaki masz cykl ?w czasie okresu i kilka dni po nim sa dni nieplodne /przy cyklu 28 dni lub dluzszym

Gość gość
generalnie mój cykl był unormowany, 28 dniowy lecz w poprzednim miesiącu dostałam miesiączkę na początku sierpnia, trwała około 4 dni i za dwa tygodnie wystąpiło u mnie kolejne krwawienie, w sumie nie jestem pewna czy to był okres ponieważ był małoobfity i krótki,, kolejną miesiączkę dostałam 26 września.

Gość gość
proszę o odpowiedzi