Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęknięta prezerwatywa podczas stosunku w czasie okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, w mój czwarty dzień okresu kochaliśmy się z chłopakiem. Podczas stosunku pękła nam prezerwatywa, ale niestety zuważyliśmy to na końcu, kiedy doszło do wytrysku we mnie. Na drugi dzień pojechałam od razu do ginekologa po tabletkę 72h po, Escapelle. Wzięłam ją po upływie około 9-10 godzin od wytrysku we mnie. Dzisiaj, dwa dni po okresie zauważyłam krwawienie z pochwy, nieustające. Czy istenieje taka możliwość, że zaszłam w ciążę?Dodam, że w zeszłym miesiący okres zaczął mi się w pierwszych dniach sierpnia i po około dwóch tygodniach wystąpiło u mnie małoobifte, krótkotrwałe krwawienie. Może jestem po prostu na cos chora? Proszę o odpowiedzi. Czy prawdopodobnym jest abym zaszła w ciążę ?

Gość gość
efekt tabletki po. Poczytaj ulotkę.

Gość gość
oczywiście, a jej objawem jest krwawienie :(

Gość gość
Czytałam wiele razy tę ulotkę i jest tam napisane, że krwawienie po niej może występować u jednaj na dziesięć kobiet, to stosunkowo dużo, ale nie musi dotyczyć akurat mnie.

Gość gość
owszem może to być skutek uboczny tabletki. Ten stosunek był w czasie ost. okresu czy wcześniejszego?? Pogubiłam się.

Gość gość
W czasie ostatniego okresu, dokładnie 5 dni temu.

Gość gość
fuj zboczeńcy :O jesteś obrzydliwa, żeby dawać d.. facetowi podczas okresu. Brochę też ci lizał? :O

Gość gość
czasami działają po prostu emocje, z resztą kobiety podczas miesiączki często mają ochotę bardziej na seks niż normalnie. mi to pomaga w łagodzeniu objawów miesiączki. nie oczekuję w odpowiedziach czego się brzydzisz a czego nie, zadałam tylko konkretne pytanie :)