Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiaraaaa

czy z tego może wyjść zdrada?

Polecane posty

Gość gośćiaraaaa

Cześć WSZYSTKIM ! mAM PEWIEN PROBLEM. jESTEM Z CHŁOPAKIEM OD 3 LAT I PODEJRZEWAM, ZE MNIE może zdradzić.. ALE POZWÓLCIE, ŻE ZACZNĘ OD POCZĄTKU. W maju poszlismy 'na swoje' Wynajelismy mieszkanie u pewnego małżeństwa. ok 40lat z trójką dzieci. Oboje zadbani. Ona szczupła blondyna on .. nie wazne to nie o niego chodzi. Mój facet nigdy nie ogłądał się za innymi, a moze robił to tak zebym ja nie widziała. podam wam przykłady dlaczego moja podejrzliwośc narasta. 1 Pewnego dnia na grilu miała ubrana sukienkę, pod wpływem % usiadła na przeciw mojego faceta i troszkę nogi jej poszły na bok tak, że majtki mogli p[odziwiac wszyscy. 2 Czasem próbuje skompromitować mnie przed moim facetem a jak z nim o tym rozmawiam w ogóle sie nie odzywa albo twierdzi, że to zarty. 3 Wczoraj przyszli do nas i zauwazyłam, ze czesto patrzy na jej tyłek 4 jak jest na podwórku on wychodzi i sobie urzadzaja pogawędki a jak ja jestem to czuje się jakby mnie wcale nie było 5 mój facet uwielbia sex , codziennie nawet po dwa razy. nie było dnia żebyśmy się nie kochali. od tygodnia nawet nie wspomina o tym... 6 i ogólnie zauwazyłam , że lubi na nią patrzeć, rozmawiać i spedzac w ich lub jej towarzystwie czas. Owszem, mogę przesadzać dlatego prosze o wasze opinie .

Gość gośćiaraaaa
proszę o jakieś rady, opinie.

Gość gość
dziewcze zdrada moze wyjsc zewszystkiego tak wiec sugeruje przykuc misia za noge do kaloryfera i nn-stop miec na oku

Gość gośćiaraaa
ojj. dodam, że nigy nie zachowywał się tak.. dlatego zaczęłam cos podejrzewać.

Gość gość
dzifka mieszkająca z chlopasem na kocią łapę bojąca się że ru/chacz ją zdradzi z roz\klap\iocha po 3 porodach... zalosna jestes

Gość gośćiaraaa
' dzifka' ? radzę zasięgnąć słownika. Nie widze nic złego w tym, ze mlodzi mieszkają razem przed slubem zeby sprawdzić jak się razem mieszka a nie zamieszkac po slubie a po 1roku rozwód

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY;) ZADZWOŃ: 572611122 e-mail: biuro@veritas24.pl JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!