Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu panna Lewandowska tak mnie wkurza?

Polecane posty

Gość gość

why? nie czaje

Gość gość
ona nie jest panną

Gość gość
wiem, w takim razie pannica, nie mam dla niej wystarczajacego szacunku by nazywac ja pania :)

Gość gość
a ten maz ni maz, pewnie sam ja kopnie jak sie na niej pozna.. chyba ze jest z tego samego gatunku co ona, wtedy krzyzyk im na droge

Gość gość
no niech chociaz jedna osoba napisze, ze tez jej nie lubi, bo nie zasne :p

Gość gość
Nie cierpie tej ptaszycy natretnej

Gość gość
Ale czemu jej nie lubicie? Nie rozumiem was. Moim zdaniem i ona i jej mąż są fajnymi ludźmi. Chyba jestescie zazdrosni o ich bogactwo.

Gość gość
Dodam że oboje poznali się na studiach wiec ich zwiazek raczej przetrwa lata. Poznali się gdy oboje byli biedni a z czasem zarobili bardzo duzo i puki sa młodzi mogą się bawic i podróżować. Dodatkowo on mimo że mąż ma kupe kasy sama też pracuje a nie siedzi jak darmozjad na d***e jak co poniektóre z was

Gość gość
Wkurza mnie tym, ze tak sie afiszuje z tym wszystkim. Ma zero klasy. Widac, ze jest bardzo zakompleksiona, ze tak sie musi wszystkim chwalic. Jakie ma znaczenie, ze na studiach, Lewy jest bardzo mlody (teraz ma chyba 26), juz wtedy gral i zarabial niezla kase. Wedlug mnie ten pasztet polecial na jego kase. Widac ze jest bardzo wyrachowana osoba. Zazdroscic bym jej mogla gdyby miala klase, a takim paszurami, ktore musza sie ze wszeystkim afiszowac to gardze. Juz nie wspomne o tym, ze nawet jednego zdania nie potrafi poprawnie skleic po polsku. Zamiast ,,bylam na konferencji´´ , zawsze powtarza bylam na ,,konwencji´´ i.... ach szkoda gadac.

Gość gość
bo na nia lecisz i nie chcesz sie przyznac ? :D

Gość gość
Jak mam a nia leciec, jestem plci zenskiej :)

Gość gość
Poznali się gdy lewy gral jeszcze w jakimś trzecioligowym klubie i nie miał nic. Ona też nie. Oboje na awfie studiowali i ona jest sportsmenką, walczy. Jeździ na zawody i ma z tego pieniądze. Dodatkowo ma pieniądze z bycia celebbrytką. A skąd wiesz gdzie ona bywa? Ja np nie wiem bo nie czytam plotkarskich portali. Zazdroscicie jej kasy i tyle. Mają grube miliony.

Gość gość
i ona sie nie przechwala. Pisze to bo ludzie to czytaja i dzieki temu ma kase. Tak to działa. nie jest chytra. To jej praca

Gość gość
nie przypuszczałam,że piłkarze chodzą na studia, ale tak, mnie ona też wkurza i to nie zazdrość, bo owszem jest ładna, ale ile można? w każdej reklamie ona... zresztą podobnie jak rodzinka.pl i Kasia i Tomek oraz ten okropny duet z playa... nie oglądam reklam

Gość gość
Hehe. Oni są teraz na topie to reklamodawcy ich biora. Proste. Czepiacie sie i tyle.

Gość gość
Nie zazdroszcze jej :) Niech ma , ale niech sie walnie w pusty leb i troche ogarnie to moze ludzie zaczna ja lubic. A Lewandowski wygral w 2009 puchar Polski z Lechem Poznan. Mial 20 lat , wiec w trzecioligowych zespolach gral co najwyzej jako nastolatek drodzy panstwo :) Kasa i tylko kasa. Niech sobie ma, tylko niech sie ogarnie i bedzie dobrze.

Gość gość
Są razem od 16 roku życia wiec poznali sie jak grał w 3 lidze. Potem razem poszli na awf

Gość gość
moze i tak, ale nie chodzii o to ze jest z bogatym pilkarzem ale o charakter

Gość gość
Nie wiem czemu cie wkurza. Mnie nie wkurza. Nie zazdroszczę ani kasy ani urody. Wydaje sie byc fajna. Co innego sara boruc czy manei. Ta to jest denerwujaca.

Gość gość
Mnie ona irytuje, bo w Polsce jest promowana, a wiecie jak o niej mówią w Niemczech? "Żona piłkarza Bayernu" i tyle.