Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona_niezle

pomoz mi w pieszczeniu muszelki

Polecane posty

Gość napalona_niezle
Dlatego zostańmy tutaj, uwierz mi wyobraźnia czyni cuda i jak ktoś opiszę co ze mną robi to to czuje.

Gość gość 11
Zgadza się wyobraźnia potrafi czynic cuda!!

Gość gość
gość 11 dajmy sobie spokój z tą niedorajdą. Ja lubię konkret i Ty chyba też. Nie pisała by już tak chętnie, jak by jej dwa drągi rozrywały dziurki.

Gość gość 11
Wiesz Gościu Nie powiedziałbym że Autorka jest niedorajda. Może najzwyczajniej nas testuje lub sprawdza. Może ona też woli sama robic sobie dobrze. Co do 3kąta to miałem przyjemnośc uczestniczyc zarówno w 2 K i Ja jak i 2 M i partnerka. Pierwszy raz przeżyłem 3kąt 2 K i ja i ten 3kąt był fajniejszy zarówno dla mnie jak dla byłej partnerki. 3 kat 2 M 1 K był tylko raz natomiast 2 K i ja około 10razy

Gość gość A
Dla mnie też większą przyjemnośc sprawia 3kat 2 K i M. Ten drugi też był fajny ale jednak więcej zadowolenia miałam z gdy uprawiałam sex z kobietą i facetem.

Gość napalona_niezle
Wiesz masz rację wystarczy mi jeden a pożądany k***s, ja mam swoje preference ty swoje, uszanujmy to, nie otworzyłam tematu aby mnie 2 k***sy brały jednocześnie, no ale nic nie poradze, że według twoich standardów czyni to ze mnie "niedorajde".

Gość gość
No coś z Tobą nie jest tak, jak musisz się sama branzlować. Ciekawe kobiety nie są same.

Gość napalona_niezle
A gdzie dałam do zrozumienia ze jestem sama????? A ze lubię TEŻ robić to sama to już moja potrzeba. Podnieca mnie jak mi ktoś cipke wirtualnie lize i przeleci mnie dobrze. Wiesz jaka potem jestem napalona w realu...więc nie wyciagaj wniosków pochopnie...

Gość gość
Jestem facetem i też lubię się zadowalać sam. Moja to wie, ale też nie broni bo i starczy dla niej. Mam duże potrzeby i tyle.

Gość napalona_niezle
no widzisz, nawet facet wyzej mnie rozumie. Jedno nie wyklucza drugiego. A uwierz mi jak sie pisze z kims kto zna sie na rzeczy to mozna tak rozbudzic zmysly i fantazje ze rozkosz murowana, rownie duza jak w realu.

Gość gość
alez ktos ci tu dokucza zamiast zanurzyc jezyk w mokrej cipce. ach ssal i siorbalbym z niej soczki cmokal. rozloz nogi zarzuc mi na ramiona idociskaj moja glowe do szparki. rekami bede zgniatal i klepal twoje cycki. szarpal twarde suty. wypnij do mnie dupcie a zanurze jezyk w obu dziurkach. pieknie pachniesz chce cie rznac ostro dawac klapsy. badz moja cipka dzis

Gość chłopakzwawy
A masz ochotę pofantazjować teraz?

Gość napalona_niezle
no i w koncu ktos konkretnie pisze...chetnie dalabym sie teraz zerznac ale warunki nie sa sprzyjajace. Za duzo czasu traci sie na domniewywanie czy cos ze mna jest "nie tak" czy jestem "niedorajda" czy jakies tam epitety inne. Ja wiem co chce i potrzebuje i szukam takich facetow. Widze, ze sa jeszcze tacy ale teraz niestety nie moge chociaz baaaardzo mam ochote rozlozyc nogi. Mam nadzieje, ze sie nie zgubimy...

Gość gośćzwolnąchatą
masz maila mirodow@gmail.com Disiejszą noc mam pokój wolny, w wawie, jeśli masz ochotę.

Gość gość
"baaaardzo mam ochote rozlozyc nogi" sam ten tekst sprawił, że mi stanał. ;)

Gość gość
tak piszesz do mnie . tez mam malo czasu a chetnie rozloze ci nozki i wjade miedzy nie z moim arsenalem. nie zgubimy sie ....ja cie nie zgubie

Gość gość
Napalona masz ochotę na ostry wulgarny sex? Przelece cie tak jak nikt inny. Jam tylko pomysle o twojej cipce to aż...

Gość napalona_niezle
Jestem gotowa, moja mokra cipka też.

Gość napalona_niezle
Czyżby było za późno na pobudzenie jakiegoś chętnego k****a?

Gość gość
jak bys go obudzila ze snu?

Gość napalona_niezle
Siedze na przeciwko ciebie rozchylam nogi, odsłaniam paseczek stringów, zaczynam się dotykac, widzisz jak cipka robi się mokra, wkładam sobie palca do c**y i oblizuje go, chciałbyś poczuć ten smak?

Gość gość
Wkladasz mi go do ust,a ja wylizuje go az ani jedna kropla nie zostaje. Daje ci namietnego calusa, jednoczesnie przesuwajac paluszkiem po lechtaczce,az zaczynasz mruczec. Czuje ze w spodniach coraz mniej miejsca.

Gość napalona_niezle
Ściągasz moje kuse majteczki nie chcesz aby ci przeszkadzaly, masz ochotę zlizac wszystkie soki z mojej cipki. Rozchylam uda jeszcze bardziej widzisz moja spragniona cipke, chce poczuć twój język na niej

Gość mati11
Napalona jesteś jeszcze? ;)

Gość napalona_niezle
Jestem

Gość gość
Klecze przed toba pragnac przyjrzec sie jej z bliska. Znieruchomialem na chwile nie mogac wyjsc z podziwu nad jej pieknem. Licze cie po wewnetrznej stronie ud, najpierw jedna noga, potem druga. Nastepnie zataczam kolka wokol calej cipki, widzac jak staje sie coraz bardziej mokra. Caluje, ssam, lize lechtaczke, ale jest smaczna. Jednoczesnie glaszcze przez spodnie penisa.

Gość mati11
Znajdzie się miejsce w twojej muszelce na mój zwinny języczek? :P

Gość napalona_niezle
Cudownie to robisz, zaczynam cicho pojekiwac z rozkoszy a wiem, że to dopiero początek, dotykam twojego k****a przez spodnie, zaraz sie nim zajme, czuje ze jest już twardy i gotowy aby mnie zerznac

Gość napalona_niezle
Ile tych jezyczkow? Już się pogubilam, ale ten który teraz się mną zajmuje robi to cudownie

Gość gość
Teraz moje usta ssa delikatnie wystajace,mokre wargi. Jednoczesnie niesmialo wkladam jeden paluszek do srodka, ktory natychmiast robi sie caly mokry. Wkladam ci go zebys oblizala, po czym wraca do srodka. Nie przestaje ssac. Jest taka wilgotna!