Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona_niezle

pomoz mi w pieszczeniu muszelki

Polecane posty

Gość napalona_niezle

wslasnie siedze w pracy, czytam kafe, a niektore historie sa ufff...no I wlazylam sobie dyskretnie raczke pod spodniczke, sciagnelam majtki jestem w samych ponczochach I szpilkach, I masuje sobie cipeczke ktora jest juz super mokra. Wyobrazam sobie ze ktos przychodzi I mi pomaga w tym, np rozszerza mi nogi i piesci mnie jezyczkiem, albo klade sie na moim biurku i zaczyna mnie posuwac, oczywiscie abrstaktujac ze nikogo innego nie ma w biurze. Pomoze mi ktos dojsc, moge sie zrewanzowac tez jakas fantazja

Gość gość
wsadz se kija idiotko!!!

Gość napalona_niezle
oj goraco sie robi, (pomine komentarz o kiju i nazwanie mnie idiotka) nie wiedzialam, ze fantazje i masturbacja to "idiotyzm". Piescisz mnie dalej jezykiem "gosciu" a ja dotykam twoich nabrzmialych spodni. Ale najpierw ty sie zajmij mna jeszcze. Odwracam sie i ocieram sie moja gola pupa o twoje krocze, sciskasz moje piersi powoli wyciagam twojego penisa

Gość gość
podnies biodra w gore. zaatakuje cie od dolu szybko i gleboko. alez masz ciasna piczke. kasam cycuszki lapie za dupcie i nasadzam na mojego draga. dobrze ci to pojekuj albo krzycz. mow do mnie jak chcesz i czy dobrze ci. postaram sie napewno. podaj mail wysle ci mojego k****a

Gość napalona_niezle
a lubisz k***ska poczuc miedzy piersiami? moglbys je zanuzyc miedzy moje wielkie cycki a koniuszek by sie zaglebial w moich ustach i bylby pieszczony przez moj jezyk

Gość gość
tak lize twoje uda rozchylam plateczki i wsuwam jezyk w ciebie. jest twardy i szybki. koniuszkiem zwinnie muskam fasoleczke jest twardziutka i pieknie blyszczy. calym jezykiem operuje po cipce coraz szybciej i dociskam jezyk. uda podnosze coraz wyzej i zasysam cala mokra psitke.

Gość gość
powoli wstaje jezyk jedzie do cyckow zatacza kola wokol sutkow i nagle lapie je cale ustami ssie je a jezyk wibruje na jedrnych twardych brodawkach. przycisnij glowe cale je zlapie

Gość gość
uuuu lubie takie akcje, a duze masz piersi? ukleknij posmaruje twoje cycki olejkiem, wlozylem k****a miedzy nie i wale cie a ty zanuzaj mojego k****a do ust za kazdym razem jak jest blisko twoich ust. Potem w******* cie "tradycyjnie"

Gość napalona_niezle
tak duze mam piersi, duze i jedrne, przyciskam sie do ciebie, czuje twojego nabrzmialego k****a jak drazni sie ze mna, nie wchodzisz we mnie ocierasz sie tylko o moja rozpalona c**eczke. Uwielbiam takie zabawy doprowadzaja mnie do szalu, jak wejdziesz we mnie moje cialo oszaleje.

Gość gość
w piątek o 20.43 w pracy :classic_cool: super sexy

Gość gość
napalona wlasnie wale sobie mojego nabrzmialego k****a, napisz cos jeszcze, wyobrazam sobie ciebie w czarnych ponczochach, masujaca sobie ci/pe jestem twoim szefem przychodzisz do mnie, rzucam cie na biorko i biore od tylu, dobrze ze zaczelas juz sie masowac jestes sliska i moj k***s wariuje w twoich sokach. Wale cie jak szalony, wypinasz biodra, krzyczysz, jeczysz, dochodzisz

Gość napalona_niezle
"szefie" zerznij mnie pozadnie ale pobaw sie troche moja dziurka najpierw, moje piersi same prosza sie o possanie, jestem niedopieszczona pracownica, szefie juz wloz mi k****a, klep mnie d**e, uwielbiam to.....zaraz dojde, szefie nie zwalniaj, moze teraz usiade na tobie

Gość gość
wlasnie trysnalem dzieki tobie napalona- dzieki, twoj szef ;)

Gość napalona_niezle
a ja jeszcze nie, teraz pocieram sobie cipke o krzeslo, dobrze ze jestem sama, paluszki dalej robia za wibrator ale potrzebuje jeszcze jakiegos pomocnika. ukleklam i wypielam biodra

Gość gość
moje 21 cm wbija sie w ciebie. jaja klepia o psitke a dlonia klepie twoja d**e. wypnij sie.******* po same jaja. lubie dlugo lubie cie rznac. sciskam cycki szrpie brodawki i laduje ci gleboko k****a

Gość gość
masz klapsa coraz mocniej. podchodze z tylu k***s lata na boki wale nim w posladek jeden drugi przesuwam leb po cipce ale schylam sie i lize obie dziurki.staje przed toba ciagnij mi fiuta mocno. calego chce cie pieprzyc w gardlo

Gość gość
co sie stalo?czyzby to koniec?

Gość napalona_niezle
no pomogliscie mi wiec troche sie odprezylam, ale juz jestem w domu w samym szlafroczku rozpietym, czytajac was tym razem wibrator zawedrowal do cipki z podniecenia, nie, nie wkladam go jeszcze jestem podniecona ale znowu potrzebuje ciebie. Ocieram czubek wibratora o moja cipke myslac ze to ty sie draznisz ze mna, chce abys mnie zerznal ale jeszcze nie. Moja czysciutka mokra cipka czeka na twoj jezyk, sutki mam nabrzmiale z podniecenia.

Gość gość
ooo taaaak jaka piekna cipka. mlaskam jezorem po niej. smakuje pieknie i pachnie. rozchylam szeroko wargi zwinnie ja lize raz koncem jezyka raz calym. masuj sobie cycki. podtrzymuje ci dupcie zanurzam jezyk w slodziutkiej piczce. k***s mi staje powoli. ogolone jaja pelne nektaru.

Gość gość
mój język jest dla ciebie

Gość napalona_niezle
rozchylam nogi coraz bardziej, dreszcze przeszywaja moje cale cialo, masuje sobie moje nabrzmiale cycki, wloz mi jeszcze palec, juz jezyk nie wystarcza, zaraz zwariuje z podniecenia, dotknij mnie swoim twardym k*****m, drocz sie ze mna ale nie wkladaj go jeszcze

Gość gość
nie wloze k****a pobawie sie poczekaj na niego. palcec srodkowy szybko i delikatnie trzepie lechtaczke a dwa penetruja cipke alez jestes mokra k***s obija sie o uda wez go dp reki i trzep mocno. wal dlonia w jajka. a ja coraz mocniej pocieram piczke. lapie cycka od spodu i klepie raz po razie i nagle zasysam ustami. alez sa wielkie i twarde. trzepiesz mi k****a?

Gość napalona_niezle
tak, teraz zmiana rol, wzielam go do ust, wkladam go ze czuje go w gardle, mocno sciskam twojego k****a moimi ustami, jest twardy i duzy, naprezyl sie jeszcze bardziej, czuje twoje palce w mojej cipce, ale to mi nie wystarcza, czekam z niecierpliwoscia na twojego k****a jak sie zaglebi we mnie...

Gość gość
taaak cudowne usta masz. ciagnij gochwile jeszcze. a teraz rozloz nogi podciagnij wysoko. wsadzam go powoli calegl. czujesz go pp trochu coraz glebiej. cipka juz chlapie cichitko. dobrze ci?i wyciagam calego powoli i wchodze mocniej szybciej coraz szybciej. jaja wala klaszcza w twoja dupcie. mmm alez sliska jestes k***s coraz wiekszy. cycki c****eknie faluja. ooooch tak jeczysz malenka cudnie. nasze konce jezykow sie niemal splataja. rzne ciie ostro. lapie cycka w usta i doje tak dobrze ci skarbie?daje klapsa w d**e i rzne szybciej i szybciej. zlap mnie za d**e masuj latajace jaja i tak pieknie jeczysz

Gość napalona_niezle
cudownie zaglebiasz sie we mnie, mozesz zwolnic, chce czuc sie calego, mamy czas. Poloz sie na plecach, pozwol abym troche ja popracowala, nabijam sie na twoja pale, ocieram cipka o twoje pelne spermy jajka, rytmicznie ruszam biodrami, zanuzam calego k****a w mojej spragnionej cipce, pochylam sie nad toba, calujesz moje piersi, przyspieszam ale nie to jeszcze nie koniec, chce abys zerznal mnie na zakonczenie od tylu. Chce wypiac moj tyleczek, zebys polizal znowu troche moja cipke, dotknij ja jeszcze dziurka jest juz tak duza. Wloz k****a, wypinam tylek chytasz mnie za piersi o tak chce zebys mnie walil mocno

Gość napalona_niezle
teraz juz nie przestawaj, pociagnij mnie za wlosy lubie tak, wbijaj sie najglebiej jak mozesz, jecze z rozkoszy, twoj k**** sprawia cuda, poczekaj nie ruszaj sie, teraz ja ponabijam sie na twojego k****a, wypinam moja ksztaltna d**e jeszcze bardziej nabijam sie raz po raz tak klepnij mnie teraz , jeszcze nie nie przyspieszaj chce zatrzymac chwile rozkoszy jak najdluzej

Gość gość
tak klepie i rozcieram klapsy po d***e. pracuj biodramina k*****e. bujaj nimi we wszystkie strony. alez masz cipke. pociagam za wlosy nie ociagaj sie ruszsj wierc dupa. z zaskoczenia jago wbijam po same jaja i wierce. taaak dobrze ci cipko

Gość napalona_niezle
oh jak mi dobrze, wal mnie mocno, nie przestawaj, dochodze, moje biodra wiruja we wszystkie strony, twoj k***s jest tak nabrzmialy ze twoja penetracja daje mi cudowna rozkosz, chwyc mnie teraz za cycki scisnij sutki