Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CYROGRAF Z DEMONAMI

Polecane posty

Gość gość

CZY KTOS Z WAS KIEDYS PODPISAŁ CYROGRAF Z SZATANEM ?

Gość gość
PYTAM POWAŻNIE ...

Gość Lolciks_
Myśle, że każdy z nas ma na tyle oleju w głowie, żeby tego nie robić ;)

Gość gość
interesujace, a jak to sie robi ?

Gość gość
Ja w to nie wierze raczej. Nie ma czegos takiego. To dobre dla nastolatków, jak zabawa w wywolywanie duchów.

Gość gość
Zdziwilibyscie sie co niektorzy...

Gość gość
może coś więcej

Gość gość
ja myślę że to możliwe ale każdy myśli że to będzie kolorowo szatan da wszystko co zapragniemy , całe życie w szczęściu i bogactwie a dopiero po śmierc****ekło ale trzeba pamiętać że szatan to ojciec kłamstwa i wcale może nie dać tego czego chcemy a może zacząć dręczyć lub nawet opętać bo pakt z szatanem to grzech przeciw pierwszemu przykazaniu, takie pakty na pewno źle się kończą , czasem słucham mszy na mimj.pl o. Daniela i tam często Jezus uwalnia od paktów z szatanem podczas tych mszy więc skoro ludzie chcą zerwać takie pakty to widać musieli źle na tym wyjść, Bóg tylko może dać szczęście mimo że nie wszystkich modlitw wysłuchuje

Gość gość
Najpierw odpowiedzmy sobie na podstawowe pytanie: Czy diabeł i demony istnieja?? 1. Co nam na ten temat mówi historia cywilizacji ludziek na Ziwemi: Koncepcja dobra i zła istnieje od chwili powstania pierwszych ludzkich cywilizacji ( a mozę jeszcze wszczesniej, ale dowody prowadza nas własnie do tego czasu). Znana nam współczesnie chrześcijańska koncepcja "nieba i piekła" zaczerpnięta została ze starozytnego Babilonu ( tak na marginesie, własnie w Babilońskiej Bibliotece skrybi żydowscy wertowali ksiązki hostoryczne i "spisywali" co ciekawsze fragmenty, umieszczając je w Judaistycznej wizji swiata zwanej Tanach). Prdpd. postać diabła, zwanego inaczej belzebubem została zapozyczona z kanunu bóstw babilońskich belzebub - Bel = babliloński bóg władający swiatem podziemnym ( grecki odpowiednik = hades ), a takzy był bogiem seksu, udanego pozycia, uciech seksualnych oraz płodności. Dodatkowym ciekawym argumentem potwierdzjącym istnienie "negatywnych mocy" jest fakt ze w historii ludzi można znaleźć wiele ciekawych opisó demonów, jednym z najstarszych jest Lilith. Jest to demon płci żeńskiej który nawiedza mężczyzn w snach i chce skraźć ich nasienie w celu poczęcia zastąpów demonów ( tak mówi teoria ) :czarodziej: :czarodziej: Oczywiście postac ta jest znana w wielu kulturach pod wieloma nazwami :) 2. Koncepcja naukowa. człowiek nie jest doskonałą istotą... jednym z naszych ograniczeń jest wzrok. Żyjemy w ciasnym czterowymiarowym świecie... jest wiele teorii mówiących o światach równoległych, które na siebie nachodza. Można to wyjasnić w bardzo prosty sposób... Kazdego z nas czasem przechodza dreszcze, wydaje nam się że czujemy czyjąs obecność, mimoze że w poblizu nie ma nikogo...Śłyszymy jakieś dziwne odgłosy, choc jesteśmy sam...czy to oznacza ze zwariowalismy?? A moze jestesmy normalni tylko rpzeczuwamy to co na prawde istnieje?? Wyobraźmy sobie sytuację w której nie ejstesmy jedynymi inteligentnymi, bytami na ziemi...Moze dzielimy Ziemię z istotami energetycznymi, których obecności nie rejestruja nasze oczy, a których obecnośc w poblizy przeczuwamy?? Kładąc się spac pomyslcie nad tym czy obok was nie lezy demonica która chce mieć z wami dzieci............ Kiedy przejda ciarki po waszych plecach i wydaje wam się ze ktos za wami stoi, zastanówcie się, czy nie stoi ON tam na prawdę............... Mozę to tylko fikcja...A Moze i nie...........ja swoje już wiem, a wam pozostawiam tą tajemnicę do rozwiązania....Jesli oczywiście ktoś ma odwagę :czarodziej: A co do klasycznego pytania: Czy pakt z diabłem jest mozliwy i czy jest niebezpieczny?? odp. Na tym świecie jest jeszcze bardzo wiele rzeczy których nie potrafimy pojąć... Kazdy rozsądnie myslący człowiek wie, że czasem nie warto podejmowac ryzyka, jeśli cena wydaje się być zbyt wysoka.

Gość gość
a tzo prowadzisz jakies szatanskie negocjacje? :D

Gość gość
juz mi sie powodzi po takim pakcie