Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ulozenie posladkowe a porod naturalny

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, jestem co prawda w 30 tc ale mala ciagle odwrocona dupka w dol. Boje sie panicznie cesarki i to powiedzialam pani dr ale ona stwierdzila ze moge rodzic naturalnie bo to drugi porod, ale boje sie tez ze mnie porozrywa w srodku. Wiem ze panikuje, ale powiedzcie czy posladkowy naturalny da sie wogole przezyc? Dzieki za odp i zrozumienie...

Gość gość
taak pytaj tu

Gość gość
A czy jest jakas szansa aby lekarz odwrocil dziecko?

Gość gość
jeszcze ci się dziecko odwróci, ma czas. co do rodzenia w ułożeniu pośladkowym to nie radzę...moja matka miała 2 takie porody i od tamtej pory ani razu orgazmu, a minęło już... 33 lat. jakie ma wspomnienia z porodów ? to chyba się domyślasz, zobacz sobie filmy z takich porodów Co do cc nie ma czego się bać wiem, bo miałam już 3 cc :D pozdr

Gość gość
Ja sie ogolnie boje igiel, tego ciecia, szycia, wbijania znieczulenia, masakra jakas. Widzialam jakim wrakiem po cc byla kuzynka ja po sn doszlam do siebie raz dwa. To chyba w mojej glowie cos nie tak z tym strachem

Gość gość
pisałam wyżej cc 3 razy znieczulenie miałam kilka razy - zwykłe ukłucie po cc dochodziłam do siebie już na drugi dzień po ostatnim na 5 dobę jeździłam rowerem może twoja kuzynka jest bardzo wrażliwa to naprawdę nie jest takie straszne dla mnie np. poród był gorszy

Gość gość
a cc było wybawieniem :) ale to może dlatego, że dziecko zatrzymało się w kanale rodnym :O