Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaBardzoDziś

Pogadajcie ze mną...

Polecane posty

Gość SamotnaBardzoDziś

Piatkowy wieczór, a mnie chce się płakać, nie mam się komu wyżalić, siedzę sama w pokoju, najlepsza przyjaciółka 1000km ode mnie, facet który mi się podoba ehhh sama nie wiem czy coś z tego będzie...i tak rozmyślam co jest ze mną nie tak....

Gość gość
a co ja mam powiedzieć 13 751 km i tak 3 tyg :)

Gość gość
dziś chyba taki dzień, że chce się ryczeć..

Gość gość
ja tez jestem sama.

Gość SamotnaBardzoDziś
dzięki że jesteście:)) słucham jakiś smutnych kawałków do tego i się dołuję.... Wy też tak macie , że jak potrzebujecie kogoś to nie ma nikogo żeby Cię wysłuchał nawet? ogarnia mnie wtedy takie poczucie że moge liczyc tylko na siebie, że nikomu na mnie nie zależy przykre to ..:(

Gość On34
Nie jesteś sama

Gość gość
Chętnie pogadam - sama mam dzisiaj mega doła przez faceta, który mnie olewa :( A jest daleko, więc to olewanie tym bardziej boli :(

Gość On34
Jaki ten los jest złośliwy mnie olewa Zona tez mogę pogadać

Gość SamotnaBardzoDziś
gość dziś Opowiedz swoją historię, może spojrzymy inaczej i sobie coś doradzimy.... Posluchaj tej pieknej piosenki https://www.youtube.com/watch?v=WUs-rFzs490 Ja poznałam Go parę miesięcy temu, moim problemem jest to , że do końca nie wiem czy on coś do mnie....nie potrafie odczytac jego znakow, zaproponowalam mu ostatnio wypad na kawe, niby powiedzial ze sie umowimy, ze da znac, ale boje sie ze to tylko wymowka:(( Przesiedze tak weekend, czekajac na jego znak, a umieram ze strachu ze on sie nie odezwie jednak:(((

Gość gość z 22 55
Ten "mój" jest za granicą i mam z nim trochę podobnie jak ty - nie wiem tak naprawdę co on do mnie czuje, raz jest kochany i czuły, odzywa się codziennie, innym razem olewa mnie po kilka dni, jest zimny, obraża się bez powodu.. Teraz ma np. taki czas, że się nie odzywa, ostatnio przez telefon był taki oschły, że az mi przykro było. Autorko, nie ty jedna będziesz się bać w ten weekend, ja tez się boje, że ten mój się nie odezwie :(

Gość SamotnaBardzoDziś
Kurcze czemu Ci faceci sa tak skomplikowani:((?? Ten "moj" szuka ze mna kontaktu wzrokowego, pojawia sie tam gdzie ja jestem, zabral mnie nawet na wspolny wypad ze swoja paczka, ale poza tym nie przekracza zadnej granicy... nie wiem moze jestem dla niego zwykla kolezanka, jak myslisz??? a ja sie glupia w nim podkochuje

Gość SamotnaBardzoDziś
Zapomnialam Cie zapytac czy wy jestescie w zwiazku??

Gość gość
Nie jesteśmy jeszcze (nie wiem, czy w ogole kiedyś będziemy...) w związku, mam wrażenie, że on jest strasznie niezdecydowany i sam nie wie, czego chce. Czasami boję się, ze on utrzymuje ze mną znajomość z braku laku :( Jest strasznie zmienny. Autorko, mysle, że podobasz się temu Twojemu, może on ejst jakiś nieśmiały? Albo tak samo niezdecydowany jak mój...

Gość Andreasor
samotność straszna rzecz ale uczy pokory i pokazuje drogę do szczęścia :)

Gość SamotnaBardzoDzis
Niezdecydowani faceci ehh wiem cos o tym... Ten "moj" jest niesmialy, ale z drugiej strony przeciez gdybym mu sie podobala, zblizylby sie jakos do mnie, prawda? na tym wyjezdzie spalismy nawet w jednym pokoju, a on mnie nawet nie dotknal:(( czy tak robi ktos komu zalezy?? A czy Ty ze swoim rozmawialas szczerze, czy on wie, ze Ci sie podoba? ja "mojemu" tego nie powiedzialam, choc na wyjezdzie mialam juz taka ochote,

Gość gość
a nie pomyslalas idiotko ze skoro jest niesmialy to boi sie przekroczyc granicy zebys go nie wysmiala albo posadzila o molestowanie

Gość gość
skoro zaproponowalas mu juz kawe (moze kawy nie pije), to on wie że chcesz sie z nim spotkac. on ma otwarte okno, ale nic nie robi, bo moze nie chce bys byla jego dziewczyna. daj mu czas, albo przypomnij zaproszenie za miesiac. spaliscie w jednym pokoju i cie nie dotknal. bo moze mu wlasnie zalezy, zebyscie potem baby nie gadaly, że nam chodzi tylko o jedno.

Gość gość
Może po prostu jest porządny, dlatego na tym wyjeździe nei chciał, zebys myślała, że chodzi mu tylko o jedno? W dodatku jest nieśmiały, a nieśmiali ludzie mają zawsze problem z tymi, którzy im się bardzo podobają - z wyjściem im naprzeciw. A ten mój doskonale wie, ze bardzo mi się podoba i bardzo mi zależy, tylko ma okropnie cieżki charakter i JA nie wiem, czy jemu się podobam :( Boję się jeszcze jednej rzeczy - że jest jakaś inna, dlatego mnie olewa i oschle traktuje...

Gość SamotnaBardzoDzis
ok to zakladajac ze mu troche zalezy, to niby jak mi to wedllug Was okaze, skoro jest niesmialy???Hmm?

Gość SamotnaBardzoDzis
gość dziś A ten Twój z jakiego jest znaku zodiaku? pewnie Skorpion zgadlam?a czemu sadzisz ze jest inna?? jak dlugo sie znacie?

Gość SamotnaBardzoDziś
spicie juz Spioszki?

Gość gość
Ten "mój" spod wagi, dlatego taki niezdecydowany! W ogóle mam złe doświadczenia z wagami-facetami, więc co się dziwic... chyba mój znak+waga do siebie nie pasują ;) A ten twój spod jakiego jest? To trochę typ podrywacza, wiec dlatego te myśli z inną kobieta mi się pojawiają...

Gość SamotnaBardzoDzis
Moj skorpion:) on wlasnie nie jest typem podrywacza, jest spokojny... nie wiem co mam robic....ciekawe czy sie odezwie ...3 mam kciuki za Ciebie, zagladniesz tu jutro? bo ja bede na pewno

Gość gość
Skorpiony są w porządku zazwyczaj :) Masz szczęście, że Twój jest taki spokojny :) PEwnie, ze zaglądne jutro, teraz też lecę już spać, więc dobranoc! :)

Gość SamotnaBardzoDzis
Dobranoc Koleżanko! Spij dobrze. Do usłyszenia jutro:*

Gość SamotnaBardzoDzis
narazie cisza.... miałam dzisiaj dziwny sen, pozniej wam napisze jaki a u Ciebie jak Kolezanko?