Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą ponad pół roku, on poznał moich znajomych, rodzinę, wszyscy go polubili, natomiast ja znam co prawda całą rodzinę, ale tylko jednego kolegę z którym wyszliśmy raz. Lecz gdy dzwoni ten kolega, z zapytaniem co mój chłopak robi, ten nigdy nie mówi, ze jest ze mną. Odpowiada: spaceruje(mimo ze spaceruję z nim) oglądam tv (mimo że jestem obok) czy jestem na grillu u kolegi(mimo ze siedzę obok i wcinam kiełbaskę). Ostatnio staliśmy przytuleni, całując się na pożegnanie i spotkała nas jego sąsiadka-znajoma. Wtedy on gwałtownie zabrał ręce ode mnie i stanął bokiem do mnie, a tyłem do tej kobiety..ale ta podeszła do nas i rzuciła w przelocie z uśmiechem ; no koniec randkowania. Trochę zmieszała mnie jego reakcja, czy on mnie się wstydzi?

Gość gość
Po prostu nie jesteś jedyną kobietą w jego życiu i nie chce, żeby za dużo ludzi o tym wiedziało. Ot co.

Gość gość
dokładnie nie jesteś jedyna

Gość gość
Nie sądzę, bo niby kiedy miałby się z tą drugą spotykać? Kiedy wolne chwile spędza ze mną. Może chodzić o coś innego?

Gość myszko_Ty_moja
pytania są kierowane wobec tego faceta, więc odpowiada na pytanie , oficjalnie nie jesteście narzeczeństwem, więc gostek odpowiada za siebie , pytanie, gdy jesteś na randce z tym gostkiem i dzwoni telefon to opowiadasz rodzinie albo znajomym, że jesteś na randce z Ygrekowskim ?

Gość gość
myszko_Ty_moja rozumiem Ciebie, tylko właściwie ja należę do grona tych osób, które właśnie gdy dzwoni znajomy mówią a jestem z X na kawie itp. Stad moje zdziwienie. Gdy dzwoni ktoś z rodziny zawsze mówi, że jest ze mną