Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nund009fds6es

Ratunku! Wypadający penis podczas stosunku

Polecane posty

Gość nund009fds6es

Witam, mam od dłuższego czasu problem. Podczas stosunku od tyłu penis mojego partnera po prostu ze mnie wypada. Niezależnie od tego jak że tak powiem się wypnę. Mój partner nie ma zbyt dużego cżłonka (ok. 12 cm), z poprzednimi partnerami nigdy nie miałam problemu "na pieska", ale byli lepiej obdarzeni. Czy powodem może być to , że podczas seksu jestem bardzo mokra? Czym bardziej jestem mokra, tym mniej też czuję i partnerzy podejrzewam mogą czuć tak samo. Mój poprzedni partner zawsze miał problemy z dojściem we mnie i mimo że robiliśmy to naprawdę długo, zazwyczaj kończyłam mu ręką, co mnie frustrowało:( Z tego powodu, że jestem bardzo mokra, a partner mam małego cżłonka, staram się wybierać pozycje z głęboką penetracją, jak np na pieska, ale on wtedy wypada. CO robić?

Gość gość
A nie przyszło ci do głowy, że może to ty jesteś zbyt luźna??? Koleżanki facet też nie ma dużego członka i jakoś przy seksie on nie wypada:) Jeśli facet ma małego członka i luźną partnerkę to tak się dzieje. Co innego kiedy jest luźna a członek większy, on nie ma jak wypaść. :)

Gość gośćfgdhdtjdrt5645
ALe od czego miałabym być tak luźna? Nie rodziłam dzieci, miałam może kilkunastu partnerów w całym życiu. Na pewno nie więcej niż 20. Możę faktycznie podczas seksu staję się zbyt luźna, a on mięknie:( CHoć tan ostatni to akurat nie mięknie, tylko wypada:(

Gość gość
ja stracilam dziewictwo z moim partnerem wiec luzna na pewno nie jestem, a tez wypada od tylu bo jest po prostu maly

Gość gość
"Koleżanki facet też nie ma dużego członka i jakoś przy seksie on nie wypada." Hm? A skąd to wiesz? Spisz z facetem kolezanki? :P