Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KasiaN6745

Jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?

Polecane posty

Nie jednokrotnie uprawialismy seks z moim chlopakiem bez zabezpieczenia, jednak nigdy we mnie nie konczyl. Dostalam okresu juz drugi raz. Jednak wciaz sie boje,ze moge byc w ciazy. Naczytalam sie o przypadkach ze kobiety dostawaly okresu a okazywalo sie ze byly w ciazy. Dzis zaczely bolec mnie piersi nie wiem czy to dlatego ze zbliza mi sie miesiaczka czy moze dlatego ze jestem w ciazy. Czasami chce mi sie wymiotowac, czy mam paranoje??? :(

Gość gość
tak, masz paranoję

Gość gość
Nie jestes w ciazy ;) chociaż prawdopodobieństwo jest ale bardzo znikome ;) kochalas sie w dni plodne ? Za ile dni miesiączka?

Tak,kochalam sie w dni plodne i to mnie najbardziej martwi :( Miesiaczke powinnam dostac za jakis tydzien lub poltora

Gość gość
sama robisz wszystko na opak a potem płaczesz czemu nie kupisz sobie tabletek ?

Gość gość
Raczej nie jestes w ciazy objawy które masz są zbyt wczesne na ciąże ;) czasem takie mdłości powoduje prolaktyna która jest na wysokim poziomie przed okresem stad pryszcze zmiany skórne przeziębienia ogóle rozbicie biegunki wymioty ;) nie martw sie na zapas ;) a ile trwa twój cykl?

Gość gość
Spokojnie ;) nie martw sie ;) na pewno nie jestes w ciazy ;) a jeżeli juz tak bardzo sie stresujesz zrób sobie test ale w dniu spodziewanej miesiączki ;) ale gwarantuje Ci ze zajście w ciąże to tak na prawdę nie lada wyzwanie ;) ps: to ja ta powyżej w postach ;)