Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysia12

roczny maluszek !

Polecane posty

Gość sysia12

Witam was , kiedy wasze maluchy robiąc pierwsze kroki same zaczely same chodzic ? Bez podtrzymywania i upadania po 3 -4 krokach ?

Gość gość
Jak mial ponad 13 miesiecy. Jak skonczyl rok i tydzien to zrolik wlasnie pierwsze 2-3 kroki. Potem ze 2 tyg w ogole nie podejmowal prob. I raptem przeszedl caly pokoj. Jeszcze troche minelo czasu i juz biegal;)

Gość sysia12
no u mnie pierwsze kroki codziennie stawia od tygodnia ale to jest na zasadzie 3-4 -5 krokow i siada. W tym tygodniu konczy roczek a ja juz sie odczekac nie moge az bedzie mi po mieszkaniu biegal :)

Gość gość
dokładnie miał 10 miesięcy i 18 dni

Mniej więcej po miesiącu od pierwszych samodzielnych kroków chodził stabilnie. Biegać zaczął po kolejnych dwóch tygodniach.

moje dziecię za kilka dni skończy 13 miesięcy i póki co stawia najwyżej po 2 kroki, no nic- czekamy :)

Gość gość
11 miesiecy i tydzien jak zaczal puszczac sie kanapy i leciec do mnie i rzucac sie na mnie :-P Teraz ma rok i 1,5 tygodnia i swobodnie chodzi po mieszkaniu, placu zabaw itp :-)

Gość gość
Pierwsze kroczki bez podtrzymywania jak miała 14 m-cy. Miesiąc później biegała

Gość sysia12
ajj to juz nie dlugo mogę liczyc na to ze moj synek bedzie sam chodzil :) kazdy mi sie dziwi ze sie ciesze bo wiecej klopotow , trzeba miec oczy do okolo glowy itp :) ale dla mnie to bedzie niesamowite . Moj synek w tym tygodniu konczy roczek a juz od tygodnia stawia po kilka kroczkow sam , troche mu nie wychodzi bo sie potyka np o dywan ale to jest cudowne patrzec jak idzie taka kaczusia :)

Gość gość
Tydzień przed pierwszymi urodzinami.

Gość gość
Tez nie moglam sie doczekać. Teraz ma dwa lata i czasami marzę aby chociaż 30 minut usiedzial w jednym miejscu :-)

Gość gość
Mój pierwsze kroczki zaczął stawiać tydzień temu a dziś się puścił z pokoju do łazienki sam. Mąż o mało zawału nie dostał :D Nie ma jeszcze 11 miesięcy.