Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerf ciamajda

Czy powinnam złożyć deklarację....

Polecane posty

.... do egzaminu zawodowego, bo do egzaminu maturalnego już złożyłam i mam zamiar tą maturę zdać, chociażby po trupach do celu, to jest mój cel ale egzamin zawodowy? po maturze zamierzam iść na pedagogikę.

Masz rację bo ja się do gotowania nie nadaje, mam dwie lewe ręce. Np. na zajęciach praktycznych na technologii w szkole to zawsze myłam tylko naczynia, pokroiłam ziemniaka ale ubijanie to już nie ja, nawet mnie to nie interesowało. Masz rację, przynajmniej ty coś mądrego doradziłeś.

Ja pójdę albo i nie złożyć deklaracje w panjedjelnik lub wtornik. Tak strasznie bym chciał już mieć zaliczoną matematykę i spokój z tym dziadostwem. Jeśli mi nie zaliczą to znaczy że papierek o dyskalkulii nic nie daje kompletnie. Nic nie ułatwia.

Gość gość
Tak złóż,tylko poproś o gumowe ściany!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeżeli nie widzisz swojej kariery w tej branży, tzn. jako pomoc kuchenna, kelnerka, ... to faktycznie odpuść, bo widać, ze zdanie owego egzaminu kosztowałoby Cie dużo pracy, a po co się meczyć jeżeli papier ci sie nei przyda.

W sumie to jest technik organizacji usług gastronomicznych to powinnam być jakąś kierowniczką w restauracji ale odpuszczę bo chcę robić w czymś innym kraje, studiować i otworzyć własny interes.

92 - ja uważam , że matura powinna zostać zniesiona bo co jeśli ktoś np. umie matematykę a jest np. robi byki tak, że w języku polskim nie wiadomo o czym on piszę i to samo na odwrót, to powinno się zlikwidować.