Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nurtujące mnie pytanie.

Polecane posty

Gość gość

Używam codziennie żelu/gumy/pasty do włosów, jak zwał tak zwał. Zastanawiam się czy konieczne jest mycie na wieczór włosów szamponem czy wystarczy specyfik, który nakładam po prostu zmyć wodą (spłukać)?? Podobno czym częściej myje się włosy tym szybciej się przetłuszczają, a nie chciałbym, żeby koniecznością było mycie codziennie włosów mając np 50 lat (oczywiście jeśli będę miał jeszcze włosy :P) jeśli nie będę wtedy używał niczego do ich układania. I skoro już piszę chciałbym się dowiedzieć co możecie mi polecić na wypadanie włosów (robią mi się zakola). Wiadomo, tam gdzie mi już wypadły włosy już mi nie odrosną, ale czy można zrobić coś żeby zatrzymać ten proces i wzmocnić włosy, które jeszcze mam :)

to podobno mit, ze od czestego mycia wlosow, wlosy zaczynaja sie przetluszczac. nie wiem, sprobuj zmyc wlosy tylko wodą i zobacz jakie sa tego efekty- czy wlosy sa faktycznie czyste co do wypadajacych wlosow, kiedys zaczelam kuracje revalidem i chyba na jesien znowu do tego wroce, bo miaalm sporo baby hair. tylko ze to sa kapsulki i trzeba lykac 3 kapsulki dziennie :(

jak się długo nie myje tez się przetłuszczają. trzeba znaleźć złoty środek.