Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moze tu ktos mi podpowie,urzadzanie domu,depresja

Polecane posty

Gość gość

skonczylismy niedawno budowac dom,bylo bardzo ciezko,nie moglismy sie doczekac urzadzania.. nie mielismy zbyt wiele pieniedzy,ale cieszylismy sie bardzo ze tynki,plytki itd mieszkamy juz pol roku a ja NIENAWIDZE swojej kuchni zawsze uwielbialam gotowac a teraz jak mam tu wejsc to mnie cofa nie udalo sioe nam kolor mebli,stol,wszystko mnie denerwuje nie poodoba mi sie mezowi jest wszystko jedno,nie che mu nic mowic zeby mu nie bylo przykro,wywalilam w bloto kupe kasy a wyszlo bezguscie:( tak sie cieszylam z tego ze bede miala gdzie gotwoac,swoje miejsce a teraz lipa co ja moge teraz zrobic;(

Gość gość
Jezuuuuu litości,depresja bo jej sie kuchnia nie podoba:o idż do lekarza,beda cie leczyc dostaniesz psychotropy i zobaczysz kuchnie w kolorze z twoich marzeń

Gość gość
jejku,litosci...przykro mi bardzo nie mam komu o tym powiedziec,smutno mi..zle chcialam sie wygadac

Gość gość
jaka masz ta kuchnie?

Gość gość jjnb
Ojeju to tylko kuchnia, za pare lat możesz zmienić stół i fronty szafek

Gość gość
Wrzuc fote kuchni:) albo cie dobijemy albo pocieszymy:P;)

Gość gość
Wklej zdjecie. Moze nie ma takiej tragedii. Niektore fronty da się przemalować, latwo zmienic uchwyty i galki, blat. Stol z tegoly tez da sie przemalowac, wymienic krzesla, oswietlenie i dodatki. Nie widze powodu do zalamki. Kazde wnetrze da sie odratowac.

Gość gość
Dokładnie. Mozesz zmienić blatvi frontybi od razu bedzie inaczej. Daj fote :)

Gość gość
z reguly*

Gość gość
nie stac nas na zmiane blatow i frontow a fote chetnie bym wstawila ale sie boje ze ktos znajomy zobaczy;* powiem tylko,ze to DAB SONOMA bardzo mi sie kiedys podobal a teraz nawet w biedronce jest

Gość gość
Nie rozumiem. Przecież wybraliście chyba to co się wam podobało. To w czym teraz problem ? No pocieszenie ci powiem że na początku jak jest nowe to człowiek świruje troche bo chce żeby było wszystko perfekcyjnie ale z czasem z biegiem lat to wszystko zaczyna się opatrywać i nie zwraca się na to uwagi, poza tym za 5 lat dużo już będzie rzeczy będzie wymagało odnowienia bo to wszystko się zużywa przecież

Gość gość
Sprswdziłam w necie ten kolor. Nie jest zły. Ale całe meble są takie? A jaki blat?

Gość gość
ladny kolor ten dab

Gość gość jjnb
Nie stać was teraz ale pomysł ze ta kuchnia to nie na całe życie, za kilka lat sobie wymienisz, nie przezywaj tak! Najważniejsze ze na swoim jesteś w koncu, z tego sie ciesz :)

Gość gość
Możesz wstawić zdjęcie na kilka minut i wykasować. A jak to jest fornir to da się pomalować. Stół jeśli jest z drewna - też. Niektóre krzesła też.

Gość gość
jak sie wstawia te zdjęcia? jutro pokombinuje i wrzuce jesli ozna wykasowac kuchnia jest jeszcze nieskonczona nie ma krzesel,listw,i plyty szkalnej miedzy szfkami,wbudowanej mikrofali,ma byc nad piekarnikiem

Gość gość
Przez stronkę z image hosting. Wrzucasz zdjęcie i podajesz link, a potem je kasujesz i link już nie działa.

Gość NISDSDSD
odp. żyj dalej i miej na gto wywalone............. TO NIE JEST PROBLEM!! OLEJ TO

Gość gość
dzieki,macie racje,olac to sa wazniejsze sprawy najbardzoej trzeba sie cieszyc ze nam sie udalo w tych czasach dom skonczyc

Trochę to dziwne.Nie widziałaś od początku jaki to będzie kolor i fason mebli? Po pewnym czasie meble możesz zmienić na inne. i Faktycznie masz problem że ręce opadają.Nie masz innych zmartwień? Idz do lekarza, bo coś złego dzieje się w Twojej głowie.

Gość Jakie to żenujące
Niektórzy nie mają co do gara włożyć, przymierają z głodu, inni chodzą po śmietnikach a ta ma zmartwienie i depreche że kolor mebli się wariatce nie podoba😡 Ogarnij się idz dp psychiatry bo zgłupiałaś z tego dobrobytu! Wkurwiają mnie tacy jak ty!!!!!

Gość gość
Nie wkurzaj ludzi!!!! Przyszłaś tu chwalić, się? Niby Żalisz się? SPADAJ wywłoko psychiczna!!!!!

Gość gość
Ja trochę rozumiem autorkę. Czasami ma się jakiś pomysł, wyobraża się sobie, że to będzie super, a w praktyce wychodzi inaczej. Ja przy remoncie pokoju miałam pomysł, jak wszystko ustawię. Przyszli koledzy ustawiać meble i okazało się, że wygląda wszystko kompletnie nieproporcjonalnie i wyszło brzydko. Kolega wymyślił, jak to przestawić i wyszło naprawdę fajnie. Tu akurat chodziło u ustawienie mebli, więc poprzesuwanie wystarczyło. Ale jestem w stanie zrozumieć problem autorki, że miała pomysł na kuchnię, a w praktyce jej się nie podoba. Tylko, że z drugiej strony to faktycznie nie powód do załamywania się. Cieszcie się, że jesteście na swoim. Kuchnia nie jest na miesiąc, ale też nie na całe życie. Za jakiś czas może coś zmienisz. Może jakoś stopniowo. A może wystarczą drobne zmiany. Głowa do góry-nawet brzydka kuchnia to nie koniec świata:) Z mężem byś mogła porozmawiać, niech wie, jak się z tym wszystkim czujesz. Natomiast głupimi odpowiedziami kafeterianek, które kpią z Twojego problemu, po prostu się nie przejmuj.

Gość gość
samew jestescie chore...4lata zapie....z mezem od switu do nocy zeby miec swoj dom,nie narzekac na wynajem i albo z tesciowa nie siedziec...dzieci w zlobku,przedszklolu,zmeczenie i frustracja ze sie nie uda,NIKT nam nie pomogl przez ostatnie 4lata nie siedzialm na cale nawet w ciazy tyle pracy bylo tylko latalam jak dziki osoiol i chcialabym byc z tej pracy zadowolona niestety nie wyszlo,przykro mi i chcialam sie troche pozalic...niestety siedza tu tylko takie ktore potrafia narzekac a ludzie ktorzy nie mama co do gara wlozyc powinni sie zabrac do roboty

Gość gość
Idz sie powies, serio. Depresja, bo kuchnia nie po Twojej mysli wyszla? Nie rozsmieszaj mnie.

Gość gość
Autorka to rozchwiana emocjonalnie wariatka

Gość gość
pociesz się ze nie ty jedna......ja co prawda jestem zadowolnona z mojej kuchni ,ale teraz kupiłabym całkiem inna i jeśli mogę cos doradzić to pokombinuj z dodatkami ewntualnie przemaluj i tyle ....Ja teraz gdy mebluje jakiś pokój to nie szaleje ze wszystko na już itp. tylko na spokojnie oglądam w necie rozne strony z wnętrzami ,wybieram co mi się podoba ,kopiuje sobie fotki i mysle co by mi pasowalo .Ostatnio urządzałam pokój synowi kolezanka się smiała bo chyba z 3 miesiące nie mogłam się na nic zdecydować ,a jak ostatnio była to sama przyznała ze rewelacja ....i to za niewielkie pieniądze .Powodzenia

Gość gość
poszukaj w necie kuchni podobnych do twojej i podpatrz jak by ja upiekszyc dodatkami itp....na pewno nie jest tak zle ,tylko pewno widzialas inna wpadła ci w oko i teraz twoja blleee.....jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.....ale rozumiem cie bo gdy się na cos haruje to chce się żeby było super

Gość gość
dzieki za dwie ostatnie wypowiedzi,podniolyscie mnie na duchu;) milego tygodnia zycze;)