Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciazy??

Polecane posty

Gość gość

Hej, niecałe dwa miesiące temu miał miejsce mój pierwszy stosunek. Od tamtego czasu strasznie boje sie ze jestem w ciąży:( przed tym stosunkiem od jakieś czasu byłam na tabletkach antykoncepcyjnych ponieważ brałam leki które silnie uszkadzając płód wiec musiałam brać tabletki antykoncepcyjne. Ostatnie odstawienia przed przesunęliśmy w czasie i dostałam okres w połowie opakowania bo nie chciałam go mieć podczas wyjazdu. Potem nie przerwanie wzięłam pół torem opakowania. Tabletki brałam raczej regularnie panoramie kilka dni przed studenckiej wymiotowalam po wzięci tabletki jakos 5 h bo zarzyciu. Po upływie ok 8 dni zrobiłam test i wyszedł negatywny. Około 2 tygodnie po stosunku skończyłam opakowanie i krwawienie po odstawienia pojawiło sie normalnie, ale naczytałam sie tak dużo i krwawieniach które maja miejsce podczas ciazy, ze musiałam zrobic kolejny test, pilnowanie wyszedł negatywny. Teraz aktualnie skończyłam kolejne opakowanie i także pojawiło sie krawieienie tylko ze p dzień za wcześnie i towarzyszyły mu większe bóle niż zwykle. Poza tym mam wrażenie ze mój brzuch urósł, mam zgagę i cały czas chce mi sie siku. tyle sie naczytałam rożnych rzeczy e internecie ze cały czas mam wrażenie ze na 100% jestem w ciąży... Prooooosze niech ktoś mnie uspokoi, czy to możliwe ze jestem w ciąży??

Gość gość
powinnas wiedzieć ze bzykanie powoduje ciążę.Nie ma 100% antykoncepcji.