Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DiamencikZielonyyy

Prezent dla przyjaciolki

Polecane posty

Gość DiamencikZielonyyy

Witam, mam dosc nietypowy pytanie do was Kobitki. Mianowicie,mam wspaniala przyjaciolke. Jest super osoba i zawsze mnie wspiera,ostatnio pomogla misie pozbierac po tym jak zostawil mnie chlopak. Chcialabym zrobic jej jakis prezent niespodzianke i nic nie przychodzi mi do glowy,dodam ,ze jestem z podlasia okolice bialegostoku. Prosze o pomoc;-)

Gość gość
wspólny weekend w SPA, zaproszenie na fajna kolację w restauracji, albo kup jej bransoletkę z zawieszkami, albo jakiś wisiorek ładny na szyję w podziękowaniu ;-)

Gość gość
mnie znajome dają alkohole, wiadomo, że się cieszę bo lubię dostawać prezenty, ale to tak średnio alkohole dla kobiety ;-)

Gość RyszardaZklanuu
Moze zabieg na buzie lub masaz np buzi albo plecow? Ja dostalam od mamy na urodziny 2 wejscia na masaz czekoladowy polgodzinny do golebiewskiego kolo aquaparku w bialym. Nigdy wczesniej nie korzystalam z takich rzeczy , bo zalowalam kasy a szkoda ,bo to takie przyjemne i pachnace . Mysle , ze taki zabieg przyjaciolce to super pomysl;-)

Gość gość
Popieram ,tez bylam w dolinie urody w golebiewskim na masazu olejem malinowym stop w ramach swiatecznego prezentu od kolezanki. Fajny pomysl dostac w prezencie relaks.

Gość Anakondzia66612
Moim zdaniem takiego typu prezent jak skorzystanie z usług w gabinecie masażu jest bardzo oryginalny. Przyjaciółka na pewno odpręży się i będzie zadowolona. Też jestem z okolic Białegostoku i często korzystam z ofert Doliny Urody w Hotelu Gołębiewskim. Mają tam szeroki zakres usług i przemiłą obsługę. Szczerze polecam. Na prawdę warto :)

Gość Fiona Ona
Może biżuteria? Zawsze się sprawdza taki prezent dla kobiety. Ja mojej psiapsiółce kupiłam śliczne kolczyki na urodziny i była zadowolona. Kupowałam przez Internet w jubilea, bo tak łatwiej coś wybrać niż łazić po sklepach.

Gość gość
A drogo tam w golebiu???? Ja bym chetnie wybrala sie na jakis masaz????

Gość gość
Hej czy ja wiem moze nie jakos bardzo tanio ale masaz pierwsza klasa. Za pol.godz placilam 60 zl .

Gość gość
To moze zapros ja na sushi?

Gość gość
Może być też prezent z humorem w wykonaniu profesjonalnego artysty- karykatura portretowa. W rysunku można ująć dowolne hobby, zawód, zainteresowania. Twarz można narysować bez zniekształceń a sylwetkę narysować bardziej sexi. Prezent na długie lata będzie wisiał na ścianie. http://www.zewecki.pl/prezent-dla-dziewczyny.html

Gość Ankhha
A może bransoletka na zamówienie? Szczególnie polecam (sama je uwielbiam ;) ) bransoletki z minerałów i do tego jakaś fajna oryginalna zawieszka. http://angeltears.tk/

Gość panka
Dobrym pomysłem jest np zaprojektowanie własnej ramki na zdjęcie. 3D Desingers zajmuję się wydrukiem na drukarce 3D z żywicy w pełnej palecie CMYK oraz innych kolorach. Wszystko online więć nawet z domu nie trzeba się ruszać :).