Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarlenkA39l

Mój mąż zaczął oglądać się za innymi kobietami !!!!!!

Polecane posty

Gość MarlenkA39l

Kurwa jak on mnie wk****a !! Od kiedy go poznałam już mnie wk****ał. Nie dość że czekał nie wiadomo ile na to żeby mi sie oświadczyć to całe zycie popijał. Nie pił ale popijał. Dałam mu szansę bo jednak coś mnie ciągnęło do niego. Niesamowicie przystojny był. Gdy miał te 20 czy 25 lat to uwierzcie mi że nie znajdziecie teraz takiego. Brunet, fajne ciałko, takie bystre oczy, świetna karnacja i cera wręcz genialna. Nie wiem jak to było u niego możliwe tym bardziej że popijał ale tak miał. Jeszcze ta kancista taka męska twarz. Do dziś wygląda super. Czarne gęste włosy, żadnego siwego. Ma 43 lata. Ale tak mnie wk****a że szok. Całe życie pracował gdzieś po byle dziurach. W domu g****o co robił bo po pracy musiał iść na małpkę i 2 piwa. Jak wracał do domu podchmielony to nie było z nim nawet rozmowy. Wtedy tylko mecze oglądał albo kawały czytał. Teraz od roku nagle za innymi babami zaczął się oglądać. I to jak ?? Któraś poprosi go o pomoc to mało sie nie zabije a leci jak natchniony. W pracy pracuje z kobietami. Uczy je wszystkiego od podstaw. Po 1000 razy potrafi tłumaczyć. A mi gdy musi drugi raz cos powtórzyc to k***y śle. Maślane oczy do nich robi, umizguje się. Jeszcze gada o sobie nie wiadomo co , jaki to on nie jest. I jeszcze ten jego męski doniosły głos, tym tak rozbraja te baby. Mam ochotę go udusić czasem. Co za kretyn no :( No ale ciacho nieziemskie i sex zawsze był cudowny. Odlatywałam, rwałam łóżko, odchodziłam od zmysłów. Od jakiegoś czasu chyba mu się nie podobam bo rzadziej mnie rżnie :(

Gość gość
Najwyższy czas żebyś ty też się za jakim młodym rozgladla ;)

Gość gość
Rozgląda się bo mu nie robisz loda!

Gość MarlenA39l
Nie wiem czy młody by mnie chciał

Gość gość
Ja mam 28l i mnie tylko kręcą kobiety takie jak ty ;)