Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile przytylyscie w ciąży? a ile mieliście przed ciążą kg i jakie mieliście poród

Polecane posty

Gość gość

Ja przed ciążą 42 kg i teraz jestem w 40 tygodniu ciąży i ważę 59 kg.Czy to nie za duzo?

Gość gość jjnb
Dużo :D 25 kg mimo ze jadłam normalnie z 60 kg przytyłam do 85. Waga szybko mi spadła, po 3 msc chodziłam juz w spodniach z przed ciąży.

Gość gość
nie mam jeszcze rozeznania ;) mam 21 tc i waze tylko 1kg wiecej niz przed ciaza, pewnie dopiero teraz zaczne tyc (55/164)

Gość gość
Ważyłam 58 kg w 1 ciąży przytyłam 9 kg a w drugiej 6 kg . Porody dość długie ... drugi 7 h trwał ... pierwszy jeszcze dłużej teraz ważę 60 kg .

Gość gość
przed ciaza wazylam 64, w trakcie ciazy przytylam 12 a po porodzie zostalo mi tylko 2 nadwyzki. dodam ze w trakcie ciazy nie ograniczalam sie w jedzeniu, wpierdzielalam jak malpa kit. porod sn byl ciezki, 29 godzin skurczow krzyzowych.

Gość gość
przed ciążą 54, przytyłam 13kg. Musiałam dużo lezeć. W jeansy wchodziłam po 3 tygodniach, ale długo nie mogłam zgubić 3kg, z 6mies chyba walczyłam. Poród 10godz, ale synek miał dużą główkę, ja wąska i szczerze mówiąc, to sama sobie zrobiłabym cesarkę. Mocno mnie zmasakrowało, z miesiąc normalnie nie siadałam.

Gość gość
Przed ciążą 84 kg przy 173 cm. Teraz mam 35 t.c. i ważę 95,5kg.

Gość gość
przed ciąża 45, przytyłam 20 kg, poród pstryk i już, dziecko 4kg, po ciąży juz po 3 miesiącach 42, ani trochę obwisłej skóry ani rozstępów. I tak zostało, czyli mniej niż przed ciążą

Gość gość
Przed ciążą 60 kg, w ciąży przytyłam 20 kg. Poród cc, długie karmienie piersią, cała nadwaga zeszła w ciągu kilku m-cy.

Gość gość
1 ciaza 52kg przed, przytylam 13,5kg po wyjsciu ze szpitala odrazu chodzilam w ciuchach sprzed ciazy 2 ciaza 54 kg na starcie obcnie 32 tc i 9 kg na plusie

Gość gość
1 ciąża - 60 kg przytyłam 22 kg - po ciąży 62kg 2 ciąża - 65kg przytyłam 17kg - po ciąży 62kg

Gość matka zen
1 ciąża: start 64 kg 175 cm, 42 tydzień ciąży było. .. 100 kg ;)... przytyłam 36 kg, zrzuciłam je w 8 miesięcy. Potem wróciło mi 6 kg. Waga po 3 latach od porodu 70 kg. Poród błyskawiczny 15 min na sali porodowej. 2 ciąża: start 70 kg, 11 tc 73 kg

Gość gość
pierwsza ciąza zaczęłam z 44 kg skończyłam na około 63. Poród skończył się cesarką. Teraz 2 ciąża raptem 2,5 kg na plusie. Zaczęłam ważąc 50 :)

W pierwszej 5 kg. Porod przedwczesny - cc. W drugiej 17 kg - zrzucilam dodatkowe kilogramy w ciagu 2 miesiecy - syn silami natury, 15 godzin na porodowce. Obecnie waze 50 kg.

Gość gość
Przed ciążą 80 kg parę dni przed porodem 84 dzisiaj 16 miesięcy po porodzie 65 kg. Poród bardzo szybki jak dla mnie.

Gość gość
Przed ciążą 54 kg,przytyłam 17 kg. Dziś,10 miesięcy po porodzie 57 kg,ale nie robiłam nic by zrzucić i ta waga mi odpowiada. Poród trwał 12 h i nie był chyba jakiś straszny,nie mam porównania.:)