Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj kuzyn nazwal swoja corke Szanti

Polecane posty

Gość gość

Slyszeliscie takie imie? Co Ci ludzie wymyslaja?!ja rozumiem ze mlodzi bo po 20 lat to jakies tam inne upodobania ale Szanti psa tak chcialam kiedys nazwac

Gość gość
Załuważyłam, że teraz nastała moda na takie wieśniackie imiona. Jak nie jakieś Szanti i Jessici to Antoninki i Cecylie. Szwagier nazwał córkę takim imieniem, że całe życie jej zmarnował. Dzieci krzywdzicie !!!;

Gość gość
A czy to imie wogole im przyjma w urzedzie? Myslalam ze imie dla dziewczynki musi konczyc sie na a

Gość gość
Tam gdzie chodzę z moim synem Arturem do piaskownicy jest Aurelka, jak dla mnie porażka.

Gość gość
Heh, ja na ulicy słyszałam, jak matka do dziecka woła LUNA- to dopiero dziwaczne imię.

Gość gość
Piękne imie Shanti!! :) to oznacza "pokój", bardzo popularne imie w Indiach szczególnie w wersji Shanti Priya - "pokój miłość".

Gość lanser
nie wiesz co oznacza to slowo to sie nie smiej. imie lepsze niz niejedno polskie. tez znam kogos kto tak dal dziecku.

Gość gość
Ci od Luny to pewnie fani Harrego Pottera

Gość gość
Ok ladne ale nie w Polsce. Co innego gdyby za granica mieszkali ale oni sa z malej pipidowy. Jednakze ona blondi kosmetyczka a on tez taki cwaniaczek od szemranych interesow

Gość lanser
a ty ? zapomnialas krotkiej charakterystyki swojej osoby napisac wiec moze cie wspomoge. bezrobotna malkontentka cale dnie spdzajaca w necie z tej samej pipidowy zyjaca zyciem innych aby zapomniec o wlasnym. zgadlem ? moze byli w indiach i im sie imie spodobalo.