Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kobiety są da Was interesujące?

Polecane posty

Gość MaryJo
To jedyna mądra wypowiedź na tym wątku. Czytam i nie wierzę, że są jeszcze tacy ludzie jak Ty, a zwłaszcza mężczyźni. Krav maga zdobywa ostatnio coraz większą popularność, ale ja wolę podziwiać inne sztuki walki.

Gość gość
Widzę że korniszon był czujny jak związek radziecki i siedział tu do samego końca. Ja się pożegnałam o godzinie wczoraj . Po prostu było nas więcej tępy jajogłowy bucu z morda jak niewypał :D Nie będę się już tutaj udzielać zapewniam

Gość gość
Ładne, zgrabne, z dużym biustem są księżniczkowate i na pewno nie polecą na brzydkiego faceta. To byłby jakiś rodzaj martyrologii, ktoś dobrze napisał, że taka nie da spróbować brzydkiego bo i z jakiej racji?

Gość gość
Pewnie że nie. To rodzaj szczegolnej kobiety,która nie żywi sie byle kim ,tylko kimś nadzwyczaj nietypowym

Gość gość
A czy przystojny facet na poziomie będzie sobie szukał brzyduli? Ale wracając do kobiet, jej wartość rynkowa spadnie jak będzie "dawać" każdemu kto ją o to poprosi :) Dla mnie taka kobieta jest jak towar luksusowy, mężczyzna też, nie każdy może ją mieć. Pisanie postów w stylu, że ma nie stroić fochów czyli nie utrudniać, zacieśniania relacji jest chore i bardzo naiwne. To brzmi jak pobożne życzenia jakiegoś frustrata.

Gość Sztefannnnnnnnnnn
"Pisanie postów w stylu, że ma nie stroić fochów czyli nie utrudniać, zacieśniania relacji jest chore i bardzo naiwne." xxx A co jest w tym sformułowaniu chore, bo nie do końca rozumiem?

Gość gość
Myślenie. Takie myślenie jest chore. Nie wiem czy to nie za trudne, ale wyobraź sobie że jesteś dość przystojnym facetem i co oczywiste - masz powodzenie, możesz powybrzydzać albo nawet masz upatrzoną jakąś ładną kobietę i nagle zjawia się ona. Niezbyt atrakcyjna znajoma z roszczeniową postawą, oczekuje że to właśnie z nią, a nie z jej ładniejszą koleżanką będziesz się spotykał. Oczywiście nie robiąc przy tym problemów (nie księzniczkować!), masz ją komplementować, przynosić kwiaty, całować hamując odruch wymiotny... nie ograniczać dostępu do siebie.

Gość gość
Stefan być może ty nie musisz sobie wyobrażać tego, że jesteś przystojny, nie miałam na celu cię obrazić, ale mój post jest kierowany także do innych :)

Gość gość
Księżniczkowanie to nie jest wcale jakieś rzekome "utrudnianie" w relacji z facetem czy rzekomy "brak potulności", jakby chciały to ująć nie potrafiące tu czytać ze zrozumieniem lale. Ani też postawa, że taka to się należy tylko przystojnemu bogaczowi (takie zresztą podejście to po prostu mentalna prostytucja). Ale chodzi o taką typową postawę roszczeniową, że facet ma wokół pseudoksiężniczki skakać, zabiegać, łasić się, a ona będzie łaskawie przyjmować hołdy, tylko leżeć i pachnieć, nigdy samej nic nie zaproponować, nie wyjść nigdy pierwszej z inicjatywą, zadzwonić itp. To jest właśnie księżniczkowanie, najgorszy typ kobiety.

Gość gość
widzę że korniszon był czujny jak związek radziecki i siedział tu do samego końca. Ja się pożegnałam o godzinie wczoraj . Po prostu było nas więcej tępy jajogłowy bucu z morda jak niewypał smiech.gif Nie będę się już tutaj udzielać zapewniam Nie błaźnij się już więcej dresiaro, zapewne płaska decho i pasztecie. Widać, jak bardzo boli cię, że nie masz nic z tych cech, które pożądają faceci i reagujesz przez to agresywnie, mentalny "lacho-ciągu".

Gość MaryJo
Jestem z Warszawy, ale nie wchodzę w internetowe znajomości z kimś, kogo wcześniej nie poznałam osobiście.

Gość gość
15:26 i kto to mówi, kto tu jest agresywny, widać musiało mocno cię dotknąć, że nie masz na wyciągnięcie ręki swojego ideału, a być może nawet żadnej kobiety, żal mi takich ktosiów

Gość gość
jestem zdruzgotana poziomem tej dyskusji, najbardziej agresywny gość zarzuca innym agresję, choć sam prowokuje do takich zachowań. Tym samym tylko potwierdzasz negatywną opinię o sobie

Gość gość
Dama w salonie i kurtyzana w sypialni. :) x - szczera (mówi, kiedy coś jej nie odpowiada) - żartobliwa z nutką złośliwości - poukładana i jednocześnie lekko pokręcona - świadoma własnych wartości - koci charakter :P (tłum ją nie obchodzi) - oczytana - zadbana

Gość MaryJo
mezczyznakobiety. Pewnie, skoro Tobie to pasuje. Nic dziwnego, że to brutalne, bo krav maga jest wynalazkiem i.z.r.a.e.l.s.k.i.e.j armii. Jej celem jest agresywna walka, a nie jak w przypadku wielu innych sztuk walki, obrona czy praca nad własną osobowością, nad kształtowaniem charakteru.

Gość MaryJo
Te kropki to dlatego, że to wszystko co się z tym krajem łączy Kafe uznaje za spam i nie przepuszcza.

Gość gość
Dresiaro, nawet słowa nie potrafisz dotrzymać, miałaś się już ponoć nie wpisywać. A agresja rodzi agresję. Obraziłaś się na facetów, że wpisują nieosiągalne dla ciebie cechy interesującej kobiety i to ty zareagowałaś pierwsza agresją, na zasadzie "jak oni w ogóle śmieli napisać, jakie kobiety są dla nich interesujące", choć taki dokładnie był temat. Pewnie mieli nakłamać, że interesujące kobiety to wulgarne, głupie, płaskie pasztety takie jak ty, prawda?

Gość gość
izrael, izraleskie, izraelski - działa

Gość gość
Dresiaro, nawet słowa nie potrafisz dotrzymać, miałaś się już ponoć nie wpisywa >Tutaj piszą różni goście więc licz się ze słowami.

Gość gość
Ja miałam się nie wpisywać? Nie wiem, o co ci chodzi, tutaj piszą różni goście.

Gość gość
"jak oni w ogóle śmieli napisać, jakie kobiety są dla nich interesujące" nie, to nie był mój komentarz, płaski pasztet? ostro jedziesz, ciekawa jestem jak sam wyglądasz

Gość gość
"jak oni w ogóle śmieli napisać, jakie kobiety są dla nich interesujące" nie, to nie był mój komentarz, płaski pasztet? ostro jedziesz, ciekawa jestem jak sam wyglądasz. Ok, laska coś tam napisała odnośnie brzydkich facetów mających wymagania, możesz powiedzieć co cię tak rozsierdziło? Domyślam się że post osobiście cię dotknął, choć próbujesz nam tu wmówić że jest dokładnie odwrotnie.

Gość gość
Z resztą, jak może wyglądać taki sfrustrowany facet? Odpowiedzmy sobie same. Pewnie mnie zwyzywasz jak to masz w zwyczaju, idę bo cos się wiesza/.

Gość gość
Z resztą twoje słownictwo mówi samo za siebie, płaskich pasztetów to sobie wśród najbliższych poszukaj :)

Gość gość
Temat powinien zostać zamknięty. Zal że niektórzy przyszli wyładowywać tu frustrację, trudno... jakiś prawik nabija posty a wy mu w tym pomagacie

Gość gość
Rokokowa panna jeszcze mu kuta obliż :( A to zero i tak cię zwyzywa od pasztetów