Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co mój były lajkuje mi prawie wszystko na fb?

Polecane posty

Gość gość

CZesc wszystkim :) rozstalam sie w marcu, a wiec juz chwila minęła, ja powiedziałam, ze mam dosc tego co robi i jaki jest a raczej kilkukrotnie wykrzyczalam i w koncu stwierdzil moj byly, ze faktycznie mam racje i suma sumarum to on zostawil mnie. Ja duzo mowilam ale nie potrafilam go zostawic chociaz taki byl.. Wiem, ze spotyka sie z jakas dziewczyna teraz, po rozstaniu cierpialam to fakt i wiedzial ze pomimo wszystko nei chce tego ale ok. uplynelo juz sporo czasu, ja patrze na to trzezwym wzrokiem i wiem, ze nie byl okej w stosunku do mnie, rozmawialismy moze z raz czy dwa na fb po rozstaniu, sprowokowal mnie raz i fakt faktem powiedzialam mu co o tym mysle, i do czego mnie doprowadzil nawet tego nie skomentowal, nic od tej pory nie napisal, ciagle jednak lajkuje moje zdjecia... po co? co chce tym osiagnac? jaki ma w tym cel? dla mnie to chore..

Gość gość
myszka mu się zacięła

Gość gość
o co ci chodzi , bo nie kumama

Gość gość
Bo jest idiotą.

Gość gość
zostawcie tych waszych byłych , nie rozumiem ,przeciez stan zakochanie u kobiet mija szybko :)

Gość gość
Powiem Ci czemu...tak na logikę. Lajkuje Ci wszystko,żebyś w końcu do niego napisała czemu to robi :D a od rozmowy..do rozmowy. Pewnie coś jeszcze do Ciebie czuje i liczy,że Ci się odmieni :P

Gość gość
Po to,zeby jego oebcna diewczyna byla zazdrosna.Pewnie smsuje zkims lub pisze, robi to jej na zlsoc,ty jestes tylko pionkiem

Gość gość
kiedys tak zrobilem,jak mnie dziewczyna wkurzala i powodowala specjalnie we mnie zazdrosc :D sam zaczales komentowac mojej ex,nie wytrzymala i wszystko mi wygarnela,ja jej i juz jest spoko

Gość gość
zalosne zachowanie, ale nie rozumiem tego... po co.. jaki cel... znajoma mowi, ze robi tak dlatego, zeby pokazac jaki ma luzny stosunek do tego ale uwazam, ze jakby mial luzny stosunek to nic nie robilby i spokoj a t en dalej...

Gość gość
fb to miejsce gdzie pokazujesz sie calemu swiatu on tez ma cos do pokazania calemu swiatu tobie raczej nie :D

Gość gość
to gdzie tutaj sens?