Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki sa w większości zacofane i wstydzą się męża u ginekologa.

Polecane posty

Gość gość

Tylko Polki sa chyba zacofane w większosci Krępujac się męża przy badaniu pochwy a obcego faceta ginekologa nie szok!Wiem,ze ginekolodzy będą mnie krytykowac bo nie chcą miec męża przy badaniu dlaczego bo sa moze zboczeni i wypraszają właśnie tylko tacy.Naruszając ust Prawo Pacjenta 2008 r art 21 Prawo do obecnosci osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów!W Niemczech,Francji nie ma Prawa być sam na sam ginekolog z pacjentkom jest zawsze partner gdy go brak jest załatwiana położna.A Każde badanie pochwy jest ryzykiem zakażeń!

Gość gość
ale belkot, ja nie moge. Co ty, kurna, cpiesz?:O

Gość gość
Ta k, oczywiście badanie pochwy to ryzyko zakażenia... badanie gardła to już normalnie zamach na życie.

Gość gość
A badanie o***tu to wyrok !

Gość gość
o_d_b_y_t_u - czego wygwiazdkowuje tą nazwę medyczną ????!!! :O To forum jest jeszcze głupsze niż myślałam :O

Gość gość
Co palisz czy pijesz autorze ?

Gość gość
Ginekolog z pacjentkOM :D

Gość gość
"W Niemczech,Francji nie ma Prawa być sam na sam ginekolog z pacjentkĄ" P*****l dalej... Mieszkałam w Belgii i Włoszech, teraz mieszkam we Francji, do gina chodziłam w każdym z tych krajów i w każdym sama. U niektórych ginów fakt, była praktykantka czy pielęgniarka do zbierania "danych" a gin robił tylko badania i zabiegi, ale to była tylko specyfika gabinetu a nie kraju.

Gość gość
:)to bardzo dziwna sytuacja ale mozna to sobie ulozyc czy cos no przecie nie kazdy no 555 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w