Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eskorta weselna motocyklistow

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mi sie podoba taka eskorta dużo motocyklistow jest dozo hałasu narobi na ulicy i co najwazniejsze w tym wszystkim jest PRZYCIAGNIE UWAGĘ NA JADĄCE WESELE I teraz moje pytanie do tych co juz mieli takie eskorty Jak kamerzysta da rade to nakręcić i fotograf hmmmm oraz ile kosztuje takie wynajecie eskorty ani ja ani marzeczony nie jestesmy fanami motocykli ale takie eskorty bardzo nam się podobaja i wiem ze są takie firmy które w tego typu uslugach się specjalizuja Jak u Was to wyszlo z tymi eskortami pytanie do tych co już mieli bądź beda mieć

Gość gość
Yyyy zaskoczyłaś mnie tym pytaniem. Pierwsze słyszę, żeby ktoś "wynajmował" eskortę motocyklistów po to, żeby dodatkowo zwrócić na siebie uwagę. Z tego co wiem to raczej taką eskortę tworzą znajomi pary młodej i to wtedy kiedy PM jeździ na motorach.

Gość gość
HAHAHA DOKŁADNIE!!! eskorty to znajomo z branży moto pary młodej,jak chcecie zwracać uwagę to wynajmijcie sobie nietypowy super samochód na ślub np nietypowe auto retro-gwarantuję nie przejedziecie niezauważeni,są takie auta ....

Gość gość
A poza tym ślub bierze się chyba z innych powodów niż z chęci zwrócenia na siebie uwagi, prawda? A potem wszyscy są zdziwieni, że mamy tyle rozwodów... Minie wesele, panna młoda już nie jest księżniczką na którą wszyscy patrzą i podziwiają i nagle ZONK.

Gość gość
Ale ani ja ani narzeczony na motorach nie jezdzimy a czytalam na Gdanskim forum motocyklowym ze organizuja tego typu eskorty weselne np Eskoera weselna motocyklistow Sary i Rafala 11.10.2013 zobaczcie sobie na YT albo blog z tej eskorty tam jest pelno takich pokazanych eskort weselnych i wcale niejtorzy panstwo mlodzi nie jeżdżą na motocykach a jednak mieli eskorte dzis nawet czytalam na ich blogu jedna para mloda poprosila chlopakow o to aby zrobili im eskorte weselna i chlopaki sie zgodzili a młoda para wcale nie jeździ na motocyklach i co teraz powiecie galgany wcale nie musze byc fanka motocykla a i tak bede miec swoja wymarzona eskorte weselna motocyklow haha

Gość gość
ale z ciebie dzieciak

Gość gość
No ale to trochę dziwne, nie uważasz??? Jak pan młody jest strażakiem to ma eskortę wozów strażackich. Jak jest policjantem- wozów policyjnych. Jak jest ratownikiem medycznym- przyjeżdżają karetki. Dla mnie to oczywiste, że eskortę motocyklową mają fani jednośladów. Podśmiewałabym się po cichu z panny młodej, która upierała się przy eskorcie motocyklowej mimo, że z motocyklami nie ma nic wspólnego. Dla mnie to oznacza, że ktoś za wszelką cenę próbuje zwrócić na siebie uwagę (czytaj- jest mega zakompleksiony).

Gość gość
wiesz, ja myslę,że skoro taki pomysl ci sie podoba i skoro tak chcesz mieć, to nic nikomu do tego i mam nadzieję,że zgodnie z zamierzeniami takie nagranie filmowe uda ci się zorganizować. U nas nie było czegoś w klimacie motocykli, mieliśmy zupełnie inną czołówkę i "pochód" ale dobrego kamerzystę mogę podsunąć - http://www.jetmax.pl u nas kręcili i super jakościowo wyszło.

Gość gość
Gosciu dzisiaj o 10.55 dziekuje za podsuniecie kamerzysty mam nadzieje ze uda nam sie ta eskorta....... :-)

Gość gość
My bedziemy miwc taka eskorte 80 doslownie 80 motocyklistow nam zrobi taka eskorte juz sid nie moge doczekac......jupi to bedzie istny cyrk wszystkim szczeki opadna a galy ludziom wyjda ze beda je zbueraz po ulicy kazdy przejezdzzajaculy samochod czy przechodzien na uli cy na nas spojrzy zatrzyma sie itp az mnie normalnie ciary przechodza juz sie nie moge doczekac...

Gość gość
My sie zdecydowalismy na taka eskorte i musze wam powiedziec ze zaje...... to wyszło wszyscy gapie sie na nas gapili a samochody trabily na nas jak oszalale poprostu kierowcy w samochodach zamiast patrzec przed siebie to patrzyli na nasza eskorte i na nas nie macie pojecia nawet jakie to jest uczucie kiedy wszyscy ludzie sie na was patrza i ci na ulicy i ci w samochodach.

Gość gość
My bedziemy mieli eskorte mitocyklistow do tego specjalne naglosnienie ojj bedzie sie dzialo ojjj bedzie głośno na naszym slubie u mnie w mojej miejscowosci i jak bedziemy jechac z kosciola na sale weselna ojjj bedzie sie dzialo ojj mowie wam moj slub to bedzie prawdziwe wydarzenie w mojej miejscowosci roku :-) juz sie nie mogę doczekac JUPI !!!!!

Gość gość
Ja bede miec taka eskorte bomba poprostu zreszta juz widzialam zdjecia nawet z takiej eskorty nie da sie tego opisac jak to rewelacyjnie wygląda