Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 up. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kk001 Napisano Czerwiec 6, 2018 Hej hej ! Niedawno z przyjaciółką byłyśmy na burgerach w http://roadamerican.pl/ . Miejsce godne polecenia. Fajne jest to,że w ofercie mają burgery z drobiem co dla mnie jest opcją idealną ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lukretka3 Napisano Listopad 29, 2018 ja bylam niedawno w Ok Wine Bar http://www.okwinebar.com/ przepiekny lokal i bardzo smaczne jedzonko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Włoskie jedzenie Napisano Grudzień 13, 2018 Jak dla mnie tylko Liberta Ristorante 7 przy Forum Muzycznym :) Mają świetne makarony, pizze i owoce morza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matyldziaaaaa09090 Napisano Grudzień 31, 2018 Najlepsze jedzeni w Setce! Musicie spróbować ich tatara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doncelista325 Napisano Styczeń 6, 2019 w pizzerii Taormina oczywiście! nie ma drugiej takiej pizzy jak tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga Napisano Luty 5, 2019 Ja uwielbiam chodzić do Restauracji Kotlet Schabowy!Mega smaczne domowe jedzonko!Codziennie inne danie dnia!Dla mnie rewelacja!Przestałam nawet gotować w domu z ich powodu bo mi się po prostu to nie opłaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martabak Napisano Marzec 3, 2019 Setka Bar Najlepsze domowe jedzenie we Wrocławiu w dobrych cenach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafał Napisano Czerwiec 29, 2019 A ja uważam, że restauracja Okrasa w rynku jest bardzo smaczna. Często spotykam się tam ze znajomymi na kolację i piwko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patka Napisano Październik 7, 2019 Pizza station na strzegomskiej na przyklad. Maja wypasiona pizze w stylu amerykanskim.yammi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin Napisano Listopad 23, 2019 Zdecydowanie pizza station, jak znalazl na spotkanie ze znajomymi i piwko. Swiente lokale bo kilka maja z tego co wiem, swietna pizza i inne dania tez niezle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mangosia 0 Napisano Kwiecień 16, 2020 Byłam kiedyś w restauracji Polskie Smaki, mają naprawdę przepyszne jedzenie i szerokie menu, a zabawy weselne są tam najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniSamoZuoo 0 Napisano Czerwiec 24, 2020 Ja również miałam okazję odwiedzić Restauracje Polskie Smaki i powiem, że warto tutaj zajrzeć, mają naprawdę dobre Polskie dania w menu. Warto wiedzieć, że można tutaj wyprawić naprawdę fajne imprezy z różnych okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truskaweczka23 0 Napisano Czerwiec 26, 2020 Jak chcesz zjeść naprawdę dobrą Polską kuchnię, warto naprawdę odwiedzić restauracje Polskie Smaki. Uwielbiam osobiście tam zaglądać co jakiś czas i naprawdę dobrze zjeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tryptyk 0 Napisano Lipiec 14, 2020 Restauracja Polskie Smaki jest naprawdę genialne! Polecam tam się przejść! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VVerka 0 Napisano Lipiec 27, 2020 Ja też polecam to miejsce co przedmówcy, zarówno na dobry obiad jak i huczne wesele! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tryptyk 0 Napisano Sierpień 13, 2020 Restauracja Polskie Smaki to naprawdę niesamowite miejsce, w którym można urządzić nie tylko Wesele, ale również takie wydarzenia jak wieczorki taneczne, czy spotkania biznesowe. Jedzenie zaś jest doskonałe, jak każde typowe Polskie danie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Louiss12 0 Napisano Sierpień 25, 2020 Powyższa Restauracja faktycznie jest godna polecenia! Sam byłem i jestem mega zadowolony! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiemToNaPewno 0 Napisano Wrzesień 17, 2020 Na dobry obiad, czy naprawdę wyjątkową uroczystość mogę z pewnością polecić Restauracje Polskie Smaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozentuzjazmonowana 0 Napisano Wrzesień 18, 2020 Ja też polecam tą Restauracje, obsługa jest naprawdę przemiła co sprawia, że organizowanie czegokolwiek staje się o wiele bardziej przyjemne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek876 0 Napisano Październik 13, 2020 Restauracja Polskie Smaki to chyba najlepsze miejsce, które można polecić w całym Wrocku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabson 0 Napisano Październik 28, 2020 Podpisuje się obiema rękoma pod opiniami wyżej, nie ma lepszej restauracji w której tak dobrze można zjeść i pobawić się na różnego rodzaju imprezach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek876 0 Napisano Listopad 10, 2020 Restauracja Polskie Smaki nie ma sobie równych Wyprawiałem tam swoje wesele, obsługa naprawdę miła ,a samo jedzenie to prawdziwe niebo w gębie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhiteIsBlack 0 Napisano Listopad 24, 2020 Polskie Smaki to naprawdę dobre jedzonko! Zabawy też są zawsze super, wszystko zadbane co do najmniejszego szczegółu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Passae 0 Napisano Grudzień 22, 2020 Skorzystałam z oferty na dowóz Restauracji Polskie smaki, wszystko szybko doszło! Dostawca był bardzo miły a jedzenie genialne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NanamiChan 0 Napisano Styczeń 27, 2021 Restauracja Polskie Smaki to prawdziwa perełka we Wrocławiu, naprawdę warto tam zajrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojasss 0 Napisano Luty 11, 2021 Jeśli chcecie zjeść naprawdę dobrze to polecam jedzenie od Restauracja Polskie Smaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leissa 0 Napisano Luty 24, 2021 Najlepiej to zjesz w Restauracji Polskie Smaki, mają naprawdę szeroki wybór idealnych smakowo dań, a sama obsługa jest do rany przyłóż, bardzo pomocni i zawsze świetnie doradzą przy wyborze idealnego dania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Luty 24, 2021 Jest dużo fajnych restauracji. Kuchnia wegańska-w kontakcie Śniadanie w w bistro monko Kawiarnia Cafe Rozrusznik Pizzeria Gruba Focca Sama mieszkam we Wrocławiu i mogę polecić jeszcze dużo innych fajnych miejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia191 0 Napisano Lipiec 29, 2021 Restauracja Polskie Smaki jest najlepszą miejscówką w całej Warszawie, z pewnością nigdzie nie zjesz lepiej niż tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach