Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja45

Jak wrócić do naturalnego koloru ?

Polecane posty

Witam ;). Chciałabym wrócić do moich naturalnych włosów, ale kompletnie nie wiem co mam zrobić. Do niedawna włosy robiłam tylko szamponami koloryzującymi ( szamponetki ), ale zdecydowałam się zacząć farbować i teraz strasznie żałuję. Naturalny mam jasny, prawie że platynowy blond, a teraz mam ciemny brąz... Z góry mówię, że nie będę czekała na odrosty do połowy głowy i nie zetnę włosów. Chyba odpada też ściąganie koloru w salonie.

Gość gość
pofarbuj najpierw na średni blond, a potem je rozjaśnisz jeszcze. I pozostaje Ci tak czekać aż urosną twoje. Czyli tak ze dwa lata, zależy jak długie chcesz mieć wełsy

Gość gość
raczej nie wrocisz blond po koloryzacji ciemnieje

Gość gość
Ja ostatnią farbę jaką nałożyłam to był właśnie średni blond. Potem mi się same rozjaśniły od słońca i już nie malowałam, nie było takiej różnicy między farbowanymi a moimi. Nie maluję już 11 lat, ścinałam potem hodowałam, teraz mam długie do połowy pleców, proste jasne włosy:) I nie zamierzam już nigdy farbować.

Hmm.. No też dobry pomysł. Koleżanka poradziła mi żebym zaczęła farbować coraz jaśniejszymi farbami. Zacznę od ciemnego blondu, potem średni itd. Jak kolor będzie już zbliżony do mojego naturalnego będę chyba musiała trochę ściąć ...