Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to możliwe

Polecane posty

Gość gość

Kurcze miałam okres 10 dni temu ...bóle miałam niesamowite pierwszy dzień skąpo 2-3 tak konkretniej a 4 tez skompo potem jeszcze e jeden dzień brązowe uplawy ...nie pamiętam skrzepow krwi w tym.... ...a di tej pory mam dziwne " obiawy" - śluz przez całą pierwszą fazę( co nigdy missię nie zdarzało bo zawsze sucho wtedy miałam) - brązowe delikatne plemienia kilka dni przed # jak i kilka dni po ( tez się pojawiły 4 dni po) - w nocy 4 dni po @ obudziam się w nocy i czulam dość mocny bol w podbrzuszu - zgage i zawroty głowy też miewam ...... Jestem w 11 dni cyklu wiec do owulacji jesze trochę ( bo wtedy było by wiadomo jak by przyszła że fasolki jeszcze mię ma)

Gość gość
Nikt mi nie odp?

Gość gość
A jakie jest pytanie?

Gość gość
negatywny test może byc wadliwy (np. gdy jest za mało hormonu Hcg ) pozytywny nigdy (nie mówie o zmyslonych siwych kreskach czy cieni cienia ;) )

Gość gość
Jakoś nic nie widzę o zrobieniu testu w poście autorki. A powinna od tego zacząć.

Gość gość
negatywny test może byc wadliwy (np. gdy jest za mało hormonu Hcg ) pozytywny nigdy (nie mówie o zmyslonych siwych kreskach czy cieni cienia ;) )

Gość gość
Powtarzasz się.