Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

jestem rozmontowana

Polecane posty

bardzo. właśnie wróciłam z pięknego weekendu spędzonego z nim w pensjonacie. Było wspaniale!!! W sobote wieczorem powiedział, ze mnie kocha :( :)

Gość gość
Po pijaku ludzie mówią różne, dziwne rzeczy:D

Gość gość
to gratuluję :) romantycznie, pensjonat, on, jesień , długi wieczór :) a zdałaś poprawki?

Gość gość
Studzia, porządkujesz swoje ''naukowe'' sprawy, a taki bałagan masz w życiu prywatnym. Obudź się wreszcie dziewczyno, bo niedługo będziesz już panią po przejściach i oby nie z ręką w nocniku

dodam, ze popłakałam się wczoraj wieczorem przy nim, powiedziałam ze nie wyobrazam sobie życia bez niego, że nie chcę by wyjeżdżał i wszystko przy tej piosence: https://www.youtube.com/watch?v=Iioi5LjzZo8 myślałam, ze takie sceny zobaczę tylko w filmie, a tu wszystko na żywo w moim zyciu :(

Gość gość
Ty oceniasz swego faceta niezwykle powierzchownie i to Cię kiedyś zgubi. Może nie dosłownie, ale na pewno wpędzi w lata i w próżnię, z której będzie Ci trudno wyjść

Gość gość
Masz klapki na oczach i nie kochasz go, tylko własne wyobrażenie o nim

Gość gówno w błyszczącym dresie
świetnie, nie będę mógł nic napisać przez gówno w nicku:classic_cool: Anus mocno rozmontowany po weekendzie?:classic_cool:

Gość gość
Studia wyrażaj fakty ze swego życia i pożycia konkretniej. nie metaforycznie. napisz prosto , że jesteś rozepchana!