Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a m k

tesc alkoholik

Polecane posty

Gość a m k

Witam.Mam problem i prosze o rade,bo mnie juz zaczynaja nerwy ponosic.Moj tesc jest alkoholikiem.Codzien pije.Kiedys,wczesniej upijal sie wodka,teraz pije piwo.Jak eraca z pracy,od razu leci po piwo,jak ma wolne,piwkuje od rana.Wystarcxy mu 5,6takich piwek i juz pijany. Mam synka niemowlaka,mieszkamy w domu blizniaku.on do dziecka przychodzi codziennie,elasnie juz po tych swoich piwach.Mnie to wkurza,bo ja pijakow nie lubie,sa obrzydliwi,boje sie ich.Bierze dziecko na rece,i czego nie moge zdzierzyc,caluje go po buzi.sto razy zwracalam uwage,i tak to robi,mysle ze mi na zlosc,bo wiem,ze nie lubi mnie.dzieciak po tych jego czulosciach,ma wysypke na policzkach,bo hrabia sie oczywiscie nie goli.jestem juz tak wsciekla,ze chyba zaczne zamykac drzwi i przestane go po prostu wpuszczac. poradzcie cos,zwracanie mu uwagi nie dziala,robi swoje,wkoncu wybuchne,zrobie awanture,i bede ta najgorsza.

Gość gość
A co możemy ci poradzić? Jak trzeba to zamykaj drzwi, dobro dziecka ważniejsze. Bierze go na ręce, a jak go upuści.

Gość gość
Zamykaj dzwi i nie wpuszczaj go.ja bym tak zrobila.jak upusci dziecko?

Gość gość
mam ten sam problem na szczęście mieszkamy oddzielnie. brudny, pije. ostatnio przyszli goście to w samych gaciach do pokoju wlazł. masakra.

Gość gość
Poproś męża by wpłynął na ojca, a jesli to nic nie da oznajmij mu, że nie zyczysz sobie, by przychodził do swojego wnuka pijany, wiem jak to jest bo mam podobnie, ograniczyłam kontakty i gdzies mam co szanowni teściowie o mnie mysla. Nie chce by dziecko miało kontakt z pijanym dziadkiem, bo jak dla mnie to żadna relacja.

Gość gość
Dzieki za odp.tesciowa stwierdzila,ze nic dziecku nie bedzie jak go dziadek pocaluje.nastepnym razem znow mu zwroce uwage,jak nie poskutkuje i jeszcze raz zobacze,ze go caluje,zaczne zamykac drzwi,wtedy szybko sie nauczy.ile mozna gadac?