Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie wywalilam obiad,co robie zle?

Polecane posty

Gość gość

mam 2ch synow,2 i 4lata pracuje w domu wiec wiekszosc dnia sie nimi zajmuje sama wszystko byloby ok tylko te posilki co jest nie tak? dzis zupa musialam obu nakarmic ok 12 godz przed chwila byl kurczak siemniaki,zasiadaj panowie przy stole i dzibia sie widelcami,prosz jedzcie,posilajcie sie smieja sie wyglupiaja,zabralam ten obiad i wywalilam wszystko kotom sasiadki powiedzialam ze nic do kolacji nie bedzie albo musze ich karmic,albo prosic zabawiac...dosc,z kazdym posilkiem tak jest

Gość MMMMz
hmm może chłopaki mają za dużo laby ?:) ewentualnie jedzą zbyt wiele słodkości i innego niezdrowego jedzonka? a może tak "świetnie" gotujesz, że mają dość? :P

Gość gość
slodyczy nie jedza wcale mysle ze gotuje ok bo jak ich nakarmie to wszystko zjadaja ale mam juz dosc tego wtykania do buzi duzym dzieciom sama jestem sobie winna

Gość gość
To nie wtykaj. Rób tak jak zrobiłaś. zabieraj jedzenie jak się nim bawią. nie serwuj przekąsek i słodkich napoi.

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, jak jest pora jedzenia to się siada i je. Zrobisz tak raz drugi, przegłodzisz do kolacji i nie będzie cyrków przy jedzeniu.