Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupujecie uzywki zolx

Polecane posty

Gość gość

Chodxi mi o ciuchy dla dzieci

Gość gość
Nie kupuję, ale sprzedaję na OLX i powiem ci, że szkoda trochę czasu i zawracania tyłka. Utarg marny. Ludzie wszytko chcieliby za darmo.

Gość gość
A to normalne w tych czasach najlepiej za darmo na prawo i lewo dawac ale Ty musisz kupic

Gość gość
to prawda,sprzedajesz za grosze a ludzie chcą się targować:O

Gość gość
No właśnie tak jest. Nawet jeśli wyraźnie nie zaznaczę opcji, że cena jest do negocjacji, bo i tak jest śmiesznie niska (np. mniej niż 10 złotych) to i tak 2 na 3 zapytania brzmią: "Jaka jest cena minimalna?" No mówię wam ręce opadają...

Gość gość
A za takie kilka złotych to nawet mi się nie opłaca umawiać na mieście, ani iść na pocztę, bo więcej wydam na bilety albo paliwo. Jakieś duże kosztowne rzeczy się opłaca wystawiać, ale tanie to już niespecjalnie.

Gość gość
Tak ale ludzie wystawiaja nawet cuuchy pi 5 zl

Gość gość
Wiem, ja też byłam taka głupia, ale już otrzeźwiałam. Szkoda czasu, a pieniądze żadne.

Gość gość
Ja wystawilam lezaczek nowy,bo syn nie chcial wogule w nim lezec,kupilam za200,wystawilam za130 i jeszcze zle ,jeszcze targowac sie chcieli,podkreslam-nowy.

Gość gość
I co sprzedalas zeszlas z ceny

Gość gość
Sprzedalam,zeszlam do 110zl,ale tylko dlatego ze nie mialam go gdzie trzymac,gdyby nie to,schowalabymdo szafy i przydalby sie moze kiedys komus w rodzinie.ludzie wstydu naprawde nie maja.lezak byl z fisher price.

Gość gość
Kupiłam piękną kurtkę Disneya dla niemowlaka. W stanie idealnym za 25 zł (bez targowania :) )

Gość gość
Mam jeszcze kupe ubranek,z porzadnych firm,jak next,fisher price,cocodrillo,george,disney,nie wystawiam tego nawet,szkoda czasu na robienie fot i opisywanie tego,bo zaraz beda telefony,ze za drogo,albo ktos bedzie chcial tylko jedna rzecz,a ubranka jak nowe,bo mialam ich duzo,czesc jeszcze z metkami,bo syn urodzil sie duzy i tych w rozm62,56wogule nie zalozyl.

Gość gość
Ja tak mysle wlasnie zeby kupic cos z ciuszkow dla coreczki. Jestem w ciazy kupuje nowe co jakis czas (tesciowa z lumpeksu mi donosi) i myslalam zeby zamiast z lumpa z olx brac np z tej samej miejscowosci kieca za 10 to mozna kupic

Gość gość
ja kupie wozek.. bo na nowy troche mnie nie stac, wole kupic uzywany, pozniej sprzedac go za marne pieniadze i kupic lepsza spacerowke no a z odlozonych pieniazkow kupic wiecej i lepszej jakosci ubranka