Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z ćwiczeniami

Polecane posty

Gość gość

minęło juz półtoraroku od cesarskiego ciecia a moj brzuch jest okropny. Mój problem polega na tym ze nie mam wogóle siły w brzuchu tak jak by moje miesnie nie potrafiły pracowac nie wiem jak zabrac sie za cwiczenia kiedy nie potrafie wykonac najprostrzego w ktorym pracuje brzuch .

Gość gość
bardzo was prosze o jakies linki do bardzo prostych cwiczen, jak próbowałam z chodakowską to porazka bo tyłka od maty oderwac nie mogłam

Gość gość
prosze o odpowiedz

Gość gość
Robisz coś takiego: www.youtube.com/watch?v=Rhq4govSpAg Świetnie wzmacnia cały gorset mięśniowy a nie obciąża kręgosłupa jak "brzuszki" (ich nie wolno robić! mogą doprowadzić do dyskopatii!). Na początku wytrzymasz tylko kilka sekund, ale z dnia na dzień będzie lepiej :)

Gość gość
fajne to cwic`zenie bo o dziwo ,,czuje'' w nim miesnie brzucha a w innych to raczej bol kregosłupa

Gość Agata

Bardzo dużo czasu spędzam przed komputerem , mam taką pracę  a coz  tym się wiążę , że mam silne bóle w kręgosłupie. Dzięki zabiegom rehabilitacyjnym jest dużo lepiej, chodzę na nie 2 razy w tygodniu. Znalazłam bardzo dobrą klinikę Rehaorthopedica w Krakowie I polecam