Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

jak przezyć kilka miesięcy rozłąki??no jak?

Polecane posty

Popadnę w alkoholizm by nie myśleć. To kupa czasu. Chce zapaść w jakąś spiączkę :(

Gość gość
zajmij czas wizytami u psychiatry :)

Gość gość
lepiej zajdź w ciążę, coś będziesz miała z życia i wątpliwego związku, a tak...?

czekam na okres i coś czuję, że za 2 dni poleje się krew niestety ;/ mój facet ma juz dziecko i jak o nim mówi, jak pokazuje mi zdjęcia to jestem bardzo zadrosna i pragnę by mówił tak o naszym dziecku

nie obejdzie się bez wizyt u psychologa :( juz ostatnio wyplakałam mu w ramiona, że nie wytrzymam tu sama bez niego, ryczałam jak bóbr :(

Gość gość
Studzia nie obraź się, ale głupiutka to Ty jesteś, żal mi Cię.

Gość gość
Korek analny w pupę, wibrator w piśke, wężem od pryszica, kulki papieru w majtki jakoś przeżyjesz

jak zwykle wszystko widzicie przez pryzmat seksu :( to miłość mną steruje, seks jest dopełnieniem. Wytrzymam, ale tylko wtedy gdy on będzie mi wierny i tak samo będzie czekal i tęsknił. Jeśli przestanie się odzywać itp to poszukam innego faceta, bo nie mogę być już sama, nie umiem :( Ale co z tego skoro pewnie będę porównywać ciągle nowego faceta z exem. Co jesli bedzie gorszy? Co jeśli juz nigdy żaden facet nie przeskoczy pułapu tego obecnego?

Gość gość
Jeśli przestanie się odzywać itp to poszukam innego faceta, bo nie mogę być już sama, nie umiem - już poszukałaś ;)

Gość gość
powinnaś by nie wypaść z wprawy uprawiać sex oraz sex oralny. tak bez uczuć treningowo by udoskonalić swój warsztat i by stać się doskonalsza dla swego ukochanego

Gość gość
szkoda się produkować.