Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy możliwe że znajdę chłopaka który będzię spędzał ze mną cały czas?

Polecane posty

Gość gość

oprócz pracy?

Gość gość
Naprawdę tego chcesz? To jakaś dziwna jesteś... Nie potrzebujesz ani trochę swobody, odpoczęcia od wszystkich?

Gość gość
a dlaczego oprocz pracy? pracowac tez mozecie razem

Gość gość
nie sadze. Ja osbiscie nie chcialbym miec faceta, ktory chodzi za mna jak cien. Nie masz zadnego zycia prywatnego/zawodowego? Dlaczego chesz kogos kto dla ciebie wszystko porzuci?

Gość gość
Nie. Chyba że znajdziesz jakąś ciotę. Normalny facet, tak jak i kobieta musi mieć czas tylko dla siebie. Nie mówię tu o weekendowych imprezach i wyrywaniu łatwych panienek. Musi być czas na własne hobby, zainteresowania, a to nie możliwe, żeby obie osoby w związku miały wszystkie zainteresowania takie same, a nawet jakby miały to taki związek też się raczej nie uda. Tak jak mówią: Co za dużo to niezdrowo.

Gość gość
taaa, każdy facet marzy o chorej lasce z problemami emocjonalnymi

Gość gość
nie, miałam chłopaka ale dużo grał w gry komputerowe był weekend ja chciałam rano wstać idść do lasu parku na zakupy on robił swoje, mimo, że dużo czasu spędzaliśmy razem wychodziliśmy razem pare razy w tygodniu,to ja chciałabym kogoś jeszcze więcej żeby spędzać, często czułam się olewaną, chciałabym kogoś na cały czas bez czasochłonnych hobby

Gość gość
lecz się panna, zanim nie będzie jakiegoś nieszczęścia

Gość gość
dlaczego związek osób bardzo podobnych miałby się nie udać? wydaje mi się, że taki związek byłby lepszy niż osób diametralnie różniących się na zbyt wielu płaszczyznach

Gość gość
np. u mnie na studiach się takie pary porobiły, obie osoby lubią to samo - ćwiczyć, lubią, podobne filmy muzykę, rozwijają się przez odrobine inne zainteresowania ale mimo wszystko są bardzo podobni i są bardziej rozwinięciem niż przeciwstawieniem... już na kilku ślubach takich par byłam

kocham swojego faceta ale jakbyśmy mieli się widzieć 24 godziny na dobę chyba było by to niestrawne. nie można budować świata na jednej osobie. jeśli jesteś z nim szczęśliwa lub wkurzona musisz mieć z kim o tym pogadać. jakąś koleżankę czy kogoś takiego, kogoś jeszcze innego z kim lubiłabyś spędzać czas. trzeba mieć też kawałeczek swojego życia.

Gość gość
lubię spędzać czas z moją rodziną i nie przeszkadza mi szczególnie jakby chłopak spedzal czas z rodzina ,bardziej mi np. przeszkadzją gry komputerowe już mam drugiego chłopaka lubiącego gry i czuję się lekko olewana przez to albo jakies inne hobby... albo tez ciężko mi zakceptowac znajomych moich partnerow...

Gość gość
Co za kretynka wypisuje o tym, że moga być pary gdzie ludzie sa podobni do siebie? Niech przeczyta pytanie autorki jeszcze raz i użyje mózgu. Nawet pary które mają takie same zainteresowania nie żyją ze sobą jak rodzeństwo syjamskie. Mają własnych znajomych i własne życie. Jak rodzaj muzyki jakiej się słucha może wpływać na ilość czasu spędzanego ze sobą?!

Gość gość
rodzaj muzyki może bardzo wplywac np. dzielenie się informacjami razem o zespołach, chodzenie na podobne koncerty do podobnych klubow itp.