Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ehh dalej niewiele o której mam rozpoczecie

Polecane posty

Gość gość

Idzie się załamać szukam i nigdzie niema na internecie, ehh znowu szkoła i problemy ehh. Kiedy ja i gdzie rozpoczynam studia heh. Spać trzeba chyba iść bo szkoda czasu i życia co ja mam 12 h szukać kiedy mam rozpoczecie w szkole /:

Gość gość
jeżeli chodzi o inaugurację to możesz ją spokojnie olać i iśc dopiero na pierwsze zajęcia

Gość gość
Nie bo podział musi być na grupy

Gość gość
nie wiesz jak nazywa się twoja uczelnia, wydział i kierunek żeby sprawdzić ogłoszenia na stronie internetowej? nie możesz zadzwonic do dziekanatu i zapytac się o niejasności? To musi byc prowokacja bo nie ma takich tępych ludzi

Gość gość
Przecież dzisiaj był pierwszy dzień zajęć na uczelniach .

Gość gość
pierwszy dzień na uczelniach jest 1 października

Gość gość
a co liczysz że będzie czapka każdemu nakładana na głowe i przydzielenia do grup? Hehhehe dobre :D studia to tylko kolejna szkoła tyle że bardziej upierdliwa niż poprzednie i kosztowniejsza...

Gość gość
i nie ma żadnego ropoczęcia - jest inauguracja - taki apel dla mas na którm kilka osób dostaje symbolicznie indeks od dziekana i tyle. Reszta sie może w tyłek pocałować.

Gość gość
Jak nie potrafisz się nawet dowiedzieć o której masz rozpoczęcie to może to przemyśl, czy studiowanie jest dla Ciebie... Bo tutaj jak będziesz miała coś załatwić to nie wystarczy pójść do wychowawczyni. Będziesz musiała się wszystkiego dowiadywać na własną rękę, walczyć z babami z dziekanatu, w sekretariacie polować na sekretarkę z której będziesz musiała wydusić potrzebne informacje :D To już nie przedszkole!

Gość gość
Nigdy nie bylam na inauguracji :D a wlasnie zaczynam 5 rok studiow

gość Zależy od uczelni. Na mojej uczelni, 1 października, był podział na grupy. Więc warto być na inauguracji.

Gość gość
Ja jestem na 3 roku i też nie byłam i się nie wybieram :D wkurzają mnie takie imprezki. U mnie wszystko przez usosa jest, więc nie miałam tam czego szukać :P