Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puffi

Ja już 3 lata puszczam te same liczby

Polecane posty

W lotto i nic nie wygrałam, kiedy się to odmieni, ja potrzebuję wygrać i kupić sobie mały domek opodal Myślenic czy Dobczyc.

Gość gość
każdy potrzebuje

Gość gośćiniec
ja grałem tymi samymi około 12 lat. przes ten okres trafiłem moze z dziesieć trójek i jedna czwórke .... daj se spokój z tym totkiem.

Gość gość
A ja chcę kupić domek z Balii i wygrywam ale małe kwoty,ale eygran na pewno juhu już nie długo!! ja gram w multi multti ,a w dużego w czwartki wysyłam i soboty regularnie i też nic!

Spróbuje do końca roku 2014, w 2015 daje sobie spokój z totolotkiem, mnie trafiają się trójki a nawet parę razy trafiły mi się czwórki. Raz mi się trafiła czwórka w normalnym lotto i w plusie też czwórka :D :D miałam wtedy 338, 74 grosze :D

Gość gość
A ja chcę kupić domek z Balii i wygrywam ale małe kwoty,ale eygran na pewno juhu już nie długo!! ja gram w multi multti ,a w dużego w czwartki wysyłam i soboty regularnie i też nic!

Gość gość
ja w multi multi nawet czwórki nie mam 😭

Gość gość
Żeby wygrać trzeba GRAĆ !!

Gość gość
jA w multi miałam 7 z siedmiu skreśleń i 5 z pięciu to 700 i 1800 miałam ale za to domku z bali nie kupię

Ja bym chciała taki fajny domek :) Na parterze (salon, jadalnia, kuchnia, łazienka, ubikacja, biblioteka) a na pierwszym piętrze 4 sypialnie :) łazienka i ubikacja :) a obok wybudowałabym coś w stylu galerii na wynajem lokali :)

Gość gość
po co ci biblioteka tumanie?

Gość Ekspert Loterii Wszelkich
PRAKTYCZNIE każde zestawienie liczb jest równie prawdopodobne. Prawdopodobnieństwo liczb 1, 2, 3, 4, 5, 6, jak i 32, 12, 1, 2, 7, 34 jest równie prawdopodobne. To jest 100% realna prawda z którą nie ma dyskusji. Natomiast TEORETYCZNIE to ludzie mają RZEKOME systemy. Czyli np. paradoks hazardzisty - skoro ciągle przegrywam, to w końcu na pewno wygram. Co jest BŁĘDEM MYŚLOWYM. Więc również stawianie tych samych liczb jest BŁĘDEM MYŚLOWYM.