Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak zerwał ze mną bo mam nadwagę MASAKRA

Polecane posty

Gość gość

zawsze waga mi się dużo wacha, muszę się zawsze pilnować jak się zapomnę na parę tygodni robię się ulana :( chłopak powiedział, że jestem świetna i mam wspaniały charakter ale może znaleźć te szczupłą o wpsaniałym charakterze :( na dodatek on sam też nie jest jakimś ideałem z katalogu :(

Gość gość
masakra polega wylacznie na tym ze jeszcze o nim myslisz

Gość gość
teraz naprawdę nie wiem on nie był facetem z katalogu a dla niego to taki problem:( może powinnam celować w naprawdę jakiś starych brzydkich to im nie będzie przeszkadzać moje tycie :(

Gość gość
odczep sie wreszcie od jego preferencji, to jest JEGO swiat nie TWOJ

Gość gość
ile waŻysz ILE MASZ WZROSTU

Gość gość
mam 178 i waże 77 kilo

Gość gość
a sobie pomyśl co by było jak byś się z nim chajtnęła i samochód by cię potrącił tak że byś nie mogła chodzić też by cię zostawił od takich jak najdalej nie był ciebie wart

Gość gość
Jesteś wysoka wiec te kilogramy chyba nie są aż tak widoczne, jak ty się czujesz w swojej skórze? Jesteś zadowolona? Co do chłopaka to nie masz czego żałować, niech szuka szczęścia gdzieś indziej. Ja poznałam mojego chłopaka ważąc 52 kg potem był okres, że w przeciągu trzech lat dobiłam do 85 kg potem schudłam i aktualnie waże 65 kg, staram się schudnąć do 55. A ten chłopak jest teraz moim mężem:)I bez względu na to ile ważyłam, zawsze mówił, że wyglądam pięknie.